reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Zobacz załącznik 852383 Zobacz załącznik 852387 Zobacz załącznik 852388 Zobacz załącznik 852389
Ja też po raz pierwszy będę mamą. I w sumie zaczynam od zera, chociaż dużo ubranek dostałam od przyszłej szwagierki. Wózek i łóżeczko też już mamy, owinięte folią w piwnicy, chociaż zastanawiam się nad białym łóżeczkiem, a te co mamy jest brązowe... Resztę zostawiam na później. W tym miesiącu chcę zamówić pościel do łóżeczka, 12 elementów za około 200 zł, to się opłaca. Kupiliśmy specjalnie komodę dla małej ale już wiem, że nie zmieszczę tam wszystkiego. Trzeba jeszcze drzwiczki podkręcać i ja wypoziomować bo są nierówno.
Dziewczyny fajna pościel i nie 12 elementów tak jak pisałam, tylko 15. Wstawiam link, może komuś się przyda. Wydaje mi się, że cena jest dobra. Porównywałam z innymi producentami. Link do: 15-CZ POŚCIEL BALDACHIM ROŻEK PRZYBORNIK FALBANKA

reklama
Teraz dopiero tak pomyślałam , osobno kupujesz nosidełko ? A nie myslalas o 3 w 1 wódek głęboki + spacerowy + fotelik samochodowy ?

Ten fotelik w sumie można traktować chyba jak nosidełko ? Chyba że ja coś źle rozumiem hihi :eek: to mnie oswieccie ?

Osobno kupuje. Biorę wózek 2w1 cybexa i nosidełko kupuje od koleżanki.

Nosidełko = fotelik łupina ;) nie potrzebuje nowego grunt żeby nie minął mu termin ważności, bo my nie jeździmy autem a taki fotelik używać do 13 kg

Zobacz załącznik 852383 Zobacz załącznik 852387 Zobacz załącznik 852388 Zobacz załącznik 852389
Ja też po raz pierwszy będę mamą. I w sumie zaczynam od zera, chociaż dużo ubranek dostałam od przyszłej szwagierki. Wózek i łóżeczko też już mamy, owinięte folią w piwnicy, chociaż zastanawiam się nad białym łóżeczkiem, a te co mamy jest brązowe... Resztę zostawiam na później. W tym miesiącu chcę zamówić pościel do łóżeczka, 12 elementów za około 200 zł, to się opłaca. Kupiliśmy specjalnie komodę dla małej ale już wiem, że nie zmieszczę tam wszystkiego. Trzeba jeszcze drzwiczki podkręcać i ja wypoziomować bo są nierówno.
Moim zdaniem pościel kompletnie nie jest potrzebna. U nas leżała przez 1.5 roku bo nie była potrzebna. Prześcieradło tak...ale nic poza tym. Bo najwygodniej w spiworkach dzieciom. I bezpieczniej.

Właśnie ? Ktoś to wie ? Czym się sugerować , sporo firm ma te certyfikaty niby... I co tu wybrać ? Ale na wcześniej stronie w sumie jest wątek osobny o wózkach ... Może tam trzeba poszukać poczytać . :rolleyes:

Wejdźcie na fb na grupę osiem gwiazdek tam jest cała wiesza o fotelikach rwf w jednym miejscu ;)

Serio więcej ? No może przesadziłam z tym 2000 na wózek... 1500 tak średnio oglądałam ....
Ani na pierwsze dziecko tyle nie wydalam ani tym bardziej na drugie tyle nie wydam. Jeśli musisz mieć ciuszki nowe i wszystko inne też same nówki to nie dziwne że 3000 będzie za mało [emoji16].
Ja nie muszę nie mam takiego spojrzenia na wyprawkę.

Osobno kupuje. Biorę wózek 2w1 cybexa i nosidełko kupuje od koleżanki.

Nosidełko = fotelik łupina ;) nie potrzebuje nowego grunt żeby nie minął mu termin ważności, bo my nie jeździmy autem a taki fotelik używać do 13 kg
Ooo a jaki cybex wybrałaś? Też rozglądam się za cybexem [emoji4]

reklama
Do góry