Igorowelove
Moderatorka
W tv chyba tak powiedziala [emoji14]Cooooo w blokach mieszkacie że tak słychać hahaha ... Jaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tv chyba tak powiedziala [emoji14]Cooooo w blokach mieszkacie że tak słychać hahaha ... Jaja
Tez wychodza mi bakterie. Mnie zalecił urosept 2x po 2 i po skończonym opakowaniu badanie moczu. Spróbuj tak. Ja zaczynam jutro kurację i zobaczę jak po 2 tygodniach dalej wyjdzie od nie tak to mam zrobić posiew.Trochę mnie martwią liczne bakterie w moczu. Objawów nie odczuwam żadnych. Gin.kazał się nie martwić, że niby w ciąży to norma i zalecił ten Tutukon...ale teraz czytam, że taka butelka 600ml kosztuje prawie 80zeta....trochę dużo, co?
Chyba przedstawiciel często u niego bywa...
Co innego może mi pomóc? Zobacz załącznik 852219
Chyba mnie coś ominęło [emoji8] dziękuję. Oczywiście że chcę. Co mam zrobić? Co polubić?Okruszek na pewno nie chcesz dołączyć do gr zamkniętej?
Ja też ja też. ...jeszcze ja [emoji8]Jestem mega spiaca.wiec kogos moglam niechcacy usunac [emoji14]
Lista październikowych mam 2018 na.grupę zamkniętą... albo kogos moglam nie usunąć...
Mummi
Ka30sia
ranny.ptaszek
alina89
Leśny człowiek
AnusiaP
vihrea
Mama2018
Karolina0225
pysia1986
Mamisia83
Mami3
ola_9090
Sandralevv93
Emol
Msue
aspekt
Ljanka
Szalona29
Paaulaa9
Śliwka85
Pilades
Olka90
Debiutantka89
justyna612
Mama po raz drugi
Kffiatek
aisza7
Margonelka
Wonderful
Katrina33
zielonooka90
Ewelinka10425
Pulpecik
PL-AN*NA-Trzecie
pat&mom
Aga10_2018
NaturalnaMama
paula 91
Igorowelove
>Dysiak<
Miszmisz
Sikorka192
(Śliwka85 ...na liście glownej jest 86)
Śliczna ta Twoja.Będzie dobrze,trzymamy kciuki
A to widzisz,ja gdzieś czegoś nie doczytałam. Ale wycieczek miałaś piękna
Kiecka taka,z miejscem na brzuch,na niedzielne spacery czy wypady do rodzinki bo zostaly mi tylko dwie kiecki,w które będę wchodziła latem
Link do: Sukienka z koronką
Justyna a jaki masz robot?Ja nie mam termomiksa tylko robot chociaż rozważalam ten zakupu wygrał robot bo miał więcej fajniejszych dla mnie funkcji. Mam niewielkich rozmiarów maszynę z misa do której doczepia się różne dodatkowe elementy, które zajmują trochę miejsca ale nie przeszkadza mi to. Nie oddałbym już nigdy
Ja nie mam termomiksa jednak podziwiam za wyrabianie ciasta drożdżowego, też kiedyś ręką wyrabialam i całe szczeszcz już nie musze
A można swoje przepisy wprowadzać?
Fakt faktem że części do robota zajmuję więcej miejsca ale mam za to bardziej przydatne dla mnie funkcje niż termomiks.
Ciasto drożdżowe 45 sek? Super! I udaje się? Bo ja byłam pewna że im dłużej wyrabiane tym lepiej
Ja też mam go na liście marzeń [emoji4]No właśnie,fajnie byłoby mieć kilka urządzeń do wszystkiego. Taki thermomix dodaję do listy marzeń kuchennych gadżetów
No właśnie...że mnie kucharka też żadna. [emoji53] ale mąż nie gotuje...więc ten obowiązek spada na mnie o wiem, że bardzo ułatwił by mi życie...tylko ta cena....[emoji13]Ja tez tego nie rozumiem, ale ze mnie kucharka zadna, od zawsze u nas maz gotuje. I on mowi, ze jemu thermomix sie podoba i mu pomaga, bo nie musi uzywac 3 garnkow, mieszać ani pilnowac. Mi to pomaga o tyle, ze nie mieliśmy zadnego robota (chcielismy kupic bosch mum ale jakos nigdy nas tak nie przypililo), wiec po prostu rece mnie bolaly od trzymania zwyklego miksera. Co do zmywania - zaden problem, wszystko co ma kontakt z jedzeniem idzie do zmywarki. Przy kleistych rzeczach albo miesie rozkrecam noz (2 ruchy wiec latwo), ale po wodzie/zupie nie. Aha, zupy nie-kremy też wychodza, choc trochę inne niz z gara i nie na swiezym miesie/kosciach. I juz pisalam w innym watku na baby boom, ze moim zdaniem dla wielodzietnych to malo przydatne jest.
My dostaliśmy thermomix w prezencie. Ja sama bym nie kupila nigdy a na pewno nie w tej cenie, za to maz sie przekonal i uzywa czesto.