reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ale wam fajnie, spacery , piękna pogoda . A ja już trzeci dzień w łóżku totalnie osłabiona , z temperaturą podwyższoną , kaszlem , bólem głowy itp. No ale niestety skończyły się czasy kiedy saszetka na grypę ( którą teraz nie mogę brać) stawiała mnie od razu na nogi. Korzystajcie ze słoneczka na całego ;)
Znam ten ból...ciaza i choroba.. nic brac sie nie da...
Ja po 3 dniach leżenia... doszlam do siebie... zdrowka życzę

Może za 10 lat ktoś wymyśli jakieś megacudo które ułatwi nam pracę w kuchni :) mój robot ma podobne funkcje jeszcze mieli mięso i ma wyciskarke do cytrusów, nie wiem czy potrafi kruszyć lód ale lubię go tez za tarke do warzyw i hak do ciasta drożdżowego.
Lubię przyrządzać potrawy ale fakt faktem że roboty ułatwiają zycie :)
Oo toTwoj o niebo lepszy :)

Jeeeeest
P_20180429_215710_1.jpg

Załączniki

• P_20180429_215710_1.jpg
    P_20180429_215710_1.jpg
    692,6 KB · Wyświetleń: 299
My dzisiaj na byliśmy na rodzinnym zlocie z okazji 60 urodzin cioci.
Młody się wyszalał z dzieciakami na dworze na maxa.
Ja jutro niestety pracuję...muszę o 7 wyjechać...buuu
ale po pracy WIZYTA u gina:)
Nie mogę się doczekać bo martwi mnie moje "nieciążowe"samopoczucie I brak odczuwalnych ruchów bobasa (dzisiaj 17t2d)

A to Ty nie na stałe w pięknej Hiszpanii?(dobrze kojarzę?)
Ja się lenie do srody a potem na wieś do teściów:) w piątek wizyta,w weekend zajęcia,a póki co buszuje w necie i jak do tej pory kupilam kiecke i dywaniki do auta :D

Nie, ja tylko tak wakacyjnie. Ja we wtorek wracam do rodzinnego miasta, stęskniłam się za wszystkimi :) jaką kiecke?

reklama
Do góry