reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja tam tez sobie ręki nie daje uciąć, ze to drugie będzie ostatnim ;) dom się buduje, może po 30 będę chciała na odmłodzenie sobie zafundować znów rok w pieluchach [emoji85]
Mój niemąż nawet dzis wspominał,że jeszcze jedno by chciał... Powiedziałam mu,że póki co zobaczymy jak się to dzieciątko urodzi :D
Prokreator cholera jasna :D

reklama
Mój niemąż nawet dzis wspominał,że jeszcze jedno by chciał... Powiedziałam mu,że póki co zobaczymy jak się to dzieciątko urodzi :D
Prokreator cholera jasna :D
Hahaha robić to jest komu :) a facet dumny bo "plodny" :) mój to chodzi jak paw bo za jednym razem i jedno i drugie. I myślę że nie chce sobie odbierać tej "przyjemnosci" wasektomia. :) mój też mi mówił o 3 ale ja od początku mówiłam 1max 2 i to ja jestem ta osoba decydująca, to ja chodzę w ciąży, rodze i zostaje w domu aby wychowac. Faceci nie powinni tak decydować ile chcą mieć dzieci :)

Hahaha robić to jest komu :) a facet dumny bo "plodny" :) mój to chodzi jak paw bo za jednym razem i jedno i drugie. I myślę że nie chce sobie odbierać tej "przyjemnosci" wasektomia. :) mój też mi mówił o 3 ale ja od początku mówiłam 1max 2 i to ja jestem ta osoba decydująca, to ja chodzę w ciąży, rodze i zostaje w domu aby wychowac. Faceci nie powinni tak decydować ile chcą mieć dzieci :)
My o antykoncepcji nie rozmawialiśmy jeszcze bo od kiedy jesteśmy ze sobą chcieliśmy mieć dziecie,ale zeszło nam długo. Wiem natomiast,że ja hormonalnej nie mogę,więc jeśli zdecydujemy,że koniec to bedzie się musiał chlopina poświęcić. Trudno, ja się trula nie będę żeby on mógł poszaleć :D

Ja bym się ostatnio tak przejechała na Lechu free bodajże. Też odwróciłam przeczytałam i było tam jakieś 0.5 czy coś podobnego. Nie wypiłam chociaż oczywiście nic by się nie stało od takiej ilości, ale wkurzyć się można....

Przyblizcie sobie tylnia etykiete http://static.myvimu.com/photo/04/71030423.jpg
Nie wiem czy ktos juz pisal, ale od tego roku jest lech 0,0%. Latwo poznac, bo z przodu ma wielkie 0 na etykiecie i smakuje jak normalne piwko, wiec na upaly bedzie idealne[emoji5]

Wrociłam, jestem juz w Polsce. Coś Polska mi nie służy, głowa caly dzień mnie boli. Co parę godzin czuje ruchy, szczególnie rano jak się wybudzę i pod wieczór [emoji4] wspaniale uczucie. Jakie macie plany na majówkę? Ten temat jest już przekształcony w prywatny czy powstanie nowy?

reklama
Do góry