reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja siedzę właśnie na balkonie takim malutkim może 2*3 m... Wietrze się haha .

U mnie 25 c słoneczko tylko troszkę wieje momentami ...

A właśnie macie jakiś pomysł na nakrycie głowy latem w upał czy na słońcu ? Mnie od słońca głowa boli ...

A dwa .. miałam spokój chyba z rok już. A tu dziś w nocy skurcze łydek nóg ... Myślałam że już nie wytrzymam taki ból ... Łykam asmag forte 3*1 bo ogólnie mam słaby magnez ale z łydkami i paluszkami u stop miałam spokój od skurczy . Pisze na net że w ciąży skurcze łydek są czymś normalnym... Krążenie , za dużo stania lub siedzenia ...

Ale mnie zastanawia coś innego , od tygodnia śpię w koszuli nocnej bo mnie gumka od pizamy uwiera i przeszkadza na brzuch ... i się zastanawiam czy czasem mi nogi nie zmarzły w nocy jak się odkopuje z kołdry... :baffled::confused:

A Wy macie skurcze łydek czy paluszków u stóp...?:eek:
Tak,mam..zawsze miałam,ale jakoś sie uspokoiło a teraz w ciazy znowu przypomniało. Wyszedł mi niedobór magnezu mimo,że biore 3x1 tabletkę. Kazała mi gin unikać napojów wypłukujacyh magnez,m.in.herbate mam wykluczyc i tak też zrobiłam,cola(i tak nie piłam bo kofeina),o kawie nie wspomnę.

reklama
Hmm niedziela , piekna pogoda , plus handlowa niedziela dziś ...

Ja właśnie szafę ogarniałam tzn szukałam ubrań na ciepło, gorąco lato... Spodenki rybaczki spódnice suiesuki...

Nic w nic nie wchodzę już... Super :eek:
Coś trzeba będzie kupić ale najlepiej na gumce i rozciągliwe bo znowu będzie na 1 mc i nie wejde... :baffled:

Tak,mam..zawsze miałam,ale jakoś sie uspokoiło a teraz w ciazy znowu przypomniało. Wyszedł mi niedobór magnezu mimo,że biore 3x1 tabletkę. Kazała mi gin unikać napojów wypłukujacyh magnez,m.in.herbate mam wykluczyc i tak też zrobiłam,cola(i tak nie piłam bo kofeina),o kawie nie wspomnę.

To mam to samo , tyle magnezu łykam i też mam słaby wynik...

Mniammmmmm :-D

20180429_133633.jpg

Załączniki

• 20180429_133633.jpg
    20180429_133633.jpg
    880,2 KB · Wyświetleń: 396
reklama
Do góry