reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Mi sie tak zdanie nie zmienia... cale zycie zaplanowalam sobie..i wszystko realizuje zgodnie z planem akurat tak wyszlo ze udalo się... studia... kupno mieszkania.. dzieci przed 30...taki mialam plan na siebie..tak chcialam.... ( 3 dziecko niby chcielismy.. moze potem... nie wykluczalismy tego... i akurat wpadlismy i przed 30stka... tak mialo byc) jestem happy... ale 4 ciaza .i 4 cesarka..mam wrazenie że zle na.organizm by mi wpłynęła...za bardzo obciążyla... spytam lekarza co on mysli o mojej jeszcze kolejnej ciąży..czy to dla mnie juz zagrożenie....
Wazektomia tylko dla facetów jest... dla kobiet to jest owariektomia
A moze by tak faceta wysłać.... wazektomia jest odwracalna....

Oj bardzo fajnie.
Szczęśliwa rodzina esencją życia.

Łaaaaa ale masz fajne pazury !!! :-)
JA smaki zawsze miałam;-) po ciężkim dniu kieliszek wina mniam.... piwko do grilla mniam ... mohito w ciepłe dni mniam .... whisky dobra też nie pogardzilam na imprezie. Tetaz Nie brakuje mi w ciąży wręcz zapach mocno przeszkadza A jak mnie ochota najdzie to mam substytut i to naprawdę dobry;-) wczoraj mąż piwko przyniósł po ciężkim tygodniu wypiłem pół ale radość była ogromna;-)

Mnie niestety w ciazy smaki na piwka i winki przyszły,których przed ciazą w ogóle nie miałam,a od wódki odrzut na kilometr. Na poczatku,jeszcze nie wiedziałam,że jestem w ciązy kazałam sobie wino otworzyć memu niemężowi,które przywieźliśmy z BE w 2015 r :D Otworzył bidny,oczy ze zdumienia otworzył,a nastepnego dnia rano prosił żebym test zrobiła bo ja dziwnie się zachowuje :D

Heh ja to w ogóle lubię wino normalnie i whisky z lodem.
Bardzo byśmy chcieli mieć Dzidzie po Dzidzi więc Długoooo się nie napije :-D
Mam też nadzieję, że szczęśliwie będę karmiła Dzieci piersią.

Echhh te nadzieje.
Póki co czekam ruchów jak @ranny.ptaszek

Widzialam na apce ta wyciskarke z lidla nawet myslalam czy nie kupic, ja codziennie na drugie sniadanie robie dla siebie i syna taki koktajl w termomix jarmuz jablko banan co tam mam i robie to albo ja jogurcie albo na sokach 100% jednodniowych np marchewkowym a taka wyciskarka to sama marchewke wycisne wiec moze tez sie skusze tylko za taka cene ciekawi mnie jak to rzeczywiscie dziala ???
Masz termomix marzę o nim i coraz więcej myślę. Zakochałam się w nim jak byłam w Holandii na prezentacji.

Masz termomix marzę o nim i coraz więcej myślę. Zakochałam się w nim jak byłam w Holandii na prezentacji.
Powiedzcie mi,co tak własciwie z tym termomixem zrobic mozna. Bo ja raczej tak wszystko tradycyjnie: gary,patelnie,blendery,miksery ;)

W Lidlu maja byc też jakieś letnie luźne kiecki i chyba jutro na niego wyruszę:)

@NaturalnaMama miejmy nadzieję,że to koniec opóźnień :/

reklama
Do góry