NaturalnaMama
Fanka BB :)
A jednak. Już dorzucili 1,5h opóźnienia. Ehhh...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sie tak zdanie nie zmienia... cale zycie zaplanowalam sobie..i wszystko realizuje zgodnie z planem akurat tak wyszlo ze udalo się... studia... kupno mieszkania.. dzieci przed 30...taki mialam plan na siebie..tak chcialam.... ( 3 dziecko niby chcielismy.. moze potem... nie wykluczalismy tego... i akurat wpadlismy i przed 30stka... tak mialo byc) jestem happy... ale 4 ciaza .i 4 cesarka..mam wrazenie że zle na.organizm by mi wpłynęła...za bardzo obciążyla... spytam lekarza co on mysli o mojej jeszcze kolejnej ciąży..czy to dla mnie juz zagrożenie....
Wazektomia tylko dla facetów jest... dla kobiet to jest owariektomia
A moze by tak faceta wysłać.... wazektomia jest odwracalna....
JA smaki zawsze miałam;-) po ciężkim dniu kieliszek wina mniam.... piwko do grilla mniam ... mohito w ciepłe dni mniam .... whisky dobra też nie pogardzilam na imprezie. Tetaz Nie brakuje mi w ciąży wręcz zapach mocno przeszkadza A jak mnie ochota najdzie to mam substytut i to naprawdę dobry;-) wczoraj mąż piwko przyniósł po ciężkim tygodniu wypiłem pół ale radość była ogromna;-)Łaaaaa ale masz fajne pazury !!! :-)
Ojej bardzo się cieszę Twoim szczęściem :-)
Który masz tydzień i dzień ?
Ja też na to bardzo czekam :-)
Mnie niestety w ciazy smaki na piwka i winki przyszły,których przed ciazą w ogóle nie miałam,a od wódki odrzut na kilometr. Na poczatku,jeszcze nie wiedziałam,że jestem w ciązy kazałam sobie wino otworzyć memu niemężowi,które przywieźliśmy z BE w 2015 r Otworzył bidny,oczy ze zdumienia otworzył,a nastepnego dnia rano prosił żebym test zrobiła bo ja dziwnie się zachowuje
Masz termomix marzę o nim i coraz więcej myślę. Zakochałam się w nim jak byłam w Holandii na prezentacji.Widzialam na apce ta wyciskarke z lidla nawet myslalam czy nie kupic, ja codziennie na drugie sniadanie robie dla siebie i syna taki koktajl w termomix jarmuz jablko banan co tam mam i robie to albo ja jogurcie albo na sokach 100% jednodniowych np marchewkowym a taka wyciskarka to sama marchewke wycisne wiec moze tez sie skusze tylko za taka cene ciekawi mnie jak to rzeczywiscie dziala ???
A jednak. Już dorzucili 1,5h opóźnienia. Ehhh...
Powiedzcie mi,co tak własciwie z tym termomixem zrobic mozna. Bo ja raczej tak wszystko tradycyjnie: gary,patelnie,blendery,mikseryMasz termomix marzę o nim i coraz więcej myślę. Zakochałam się w nim jak byłam w Holandii na prezentacji.
Coś mi się źle wkleilo. To moje hybrydy [emoji55]już długo z takimi nie dam rady więc cieszę się długimi ile mogę.Łaaaaa ale masz fajne pazury !!! :-)
Już zmienili - 2 godziny opóźnienia. Szlag mnie tu trafi...Buuuuuuu :-(