reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

To się kurde napiłam !
Pierwszy i ostatni raz.
:mad:

Ja uwielbiam piwo- Karmi piłam czasem jak karmiłam "na laktację", bo te 0,5% w moim organizmie zniknie zanim do piersi doleci ;) Ale w ciąży tylko Bawaria ma 0,0% - mają normalne, pszeniczne i smakowe np.brzoskwiniowe. Ale jedyne jakie smakuje normalnym piwem to Lech Free, który też ma 0,5% - i trzy dni temu patrzę a oni zrobili wersję niebieską, która ma 0,0% :) Moje wakacyjne życie zostało uratowane ;)

reklama
Ja uwielbiam piwo- Karmi piłam czasem jak karmiłam "na laktację", bo te 0,5% w moim organizmie zniknie zanim do piersi doleci ;) Ale w ciąży tylko Bawaria ma 0,0% - mają normalne, pszeniczne i smakowe np.brzoskwiniowe. Ale jedyne jakie smakuje normalnym piwem to Lech Free, który też ma 0,5% - i trzy dni temu patrzę a oni zrobili wersję niebieską, która ma 0,0% :) Moje wakacyjne życie zostało uratowane ;)

Ooooo dobrze wiedzieć :-)
Za Bavarią trzeba się troszkę rozejrzeć
Tak normalnie jej nie ma ....

Była awaria prądu, wszystkie drogi na lotnisko były zamknięte, check in nie wiem działał. Dopiero o 6:30 niby uruchomili wszystko znowu. Ale to co się dzieje to masakra. Większość lotów odwolanych. Stoimy w korku na autostradzie jakieś 2km od lotniska
Heh, a ty się strajkiem LOT-u martwiłaś ;) Ech serio współczuję, ja się denerwuję każdym lotem a już opóźnienia wyprowadzają mnie z równowagi. Mam nadzieję że jednak polecicie o czasie.

Ooooo dobrze wiedzieć :-)
Za Bavarią trzeba się troszkę rozejrzeć
Tak normalnie jej nie ma ....
A i ja muszę poszukac jakiegoś piwa 0,00000% bo wczoraj tato przy grillu butelke otworzył to tak mi ślina pociekła,że aż sie dzwiwiłam bo ja jestem raczej ta co wozi,nigdy ta co pije :D
@Katrina33 wszystko jest mozliwe :D Kilka lat temu pierwszy razx trafiłam na forum z innym nickiem,zaprzyjaźniłam się z dziewczynami na tyle,że z jedną do tej pory się widuję(odległośc ok 100 km),a nawet miałam zostać chrzestna jej córeczki,ale tak sie sprawy potoczyły,że akurat byłam w BE,a mała urodziła sie za wcześnie i trzeba było szybko chrzcić,a ja nie zdołała bym dojechać w ciągu kilku godzin :D

To chyba jakieś osobnicze jest ;) Ja zdecydowanie dziewicą nie jestem a mam zawsze pierwszą grupę :) Jak byłam młodsza i brałam pigułki miałam pierwszą, jak byłam starsza i po dzieciach też pierwszą. Do tego depiluję się całkowicie i lekarz zawsze jest zdziwiony jak mi ta pierwsza grupa wychodzi ;) Nigdy nie miałam żadnej infekcji, nadżerki. Moja rodzona siostra z kolei nie może nawet iść na basen bo od razu wraca z infekcją, miała już milion nadżerek a ostatnio miała konizację szyjki , bo wyszła jej trzecia grupa :(

Tez miałam konizacje , dwa razy, na szczęście to nic strasznego :)

A no widzisz...tak jak mówię...nigdy nie wiadomo. Też zawsze chciałam mieć dzieci z małą różnicą wieku. A będzie 9 lat. Chcieć nie zawsze znaczy móc w przypadku zachodzania w ciążę. Tak...pewnie będą się dogadywać jak dorosną, bo sama mam 3 braci o 7 i 8 lat staszych i 16 lat młodszego więc wiem jak to jest. Ale i tak cieszę się, że mam rodzeństwo [emoji4] i tym bardziej cieszę się że mój syn też będzie miał...[emoji4]
Nie jestem wiatropylna [emoji23][emoji23][emoji23] ale gdyby jednak los się odmienił i zaszłabym przez jakąś wpadkę, byłabym bardzo szczęśliwa. [emoji173] a młoda już nie jestem.
Każdy z nas jest inny i ma inną swoją historię. Rozumiem czym się kierujesz [emoji8]

Ja od zawsze też twierdziłam że dwójka z niedużą różnicą wieku i koniec :). Urodziłam 2 córy z rożnica 2, 5 roku, fajnie się " odchowały" . Ponad pół roku temu przeprowadzlismy się do nowego domu , i tak właśnie jakoś pusto , cicho i tak jakoś się nam odwidziało i zachciało małego brzdąca:D A jeszcze rok temu chciałam zabić jak ktoś mówił " przeprowadzicie się na nowe to sobie zafundujecie dzidzię " :-D

Mi sie tak zdanie nie zmienia... cale zycie zaplanowalam sobie..i wszystko realizuje zgodnie z planem akurat tak wyszlo ze udalo się... studia... kupno mieszkania.. dzieci przed 30...taki mialam plan na siebie..tak chcialam.... ( 3 dziecko niby chcielismy.. moze potem... nie wykluczalismy tego... i akurat wpadlismy i przed 30stka... tak mialo byc) jestem happy... ale 4 ciaza .i 4 cesarka..mam wrazenie że zle na.organizm by mi wpłynęła...za bardzo obciążyla... spytam lekarza co on mysli o mojej jeszcze kolejnej ciąży..czy to dla mnie juz zagrożenie....
Wazektomia tylko dla facetów jest... dla kobiet to jest owariektomia
A moze by tak faceta wysłać.... wazektomia jest odwracalna....

Narobilysciw mi ochotę na wyciskarke z Lidl byłam wczoraj ale nie było.weszlam na stronke od 2.05 jest w ofercie 249 zł. Ja będę polować skoro zachwalacie. Wyniki krwi coraz gorsze więc trzeba witaminami nadrobić .... zrobiłam wczoraj poziom Wit D tyle czytam że ważna mój lekarz nie kazał mi brać więc sobie zbadalam koszt około 50 zł i wyszedl niedobór więc do apteki i od wczoraj już łykam lekarzowi się chyba nie przyznam żeby to nie złościc. Warto ch6ba jednak w ciemno brać.

reklama
A i ja muszę poszukac jakiegoś piwa 0,00000% bo wczoraj tato przy grillu butelke otworzył to tak mi ślina pociekła,że aż sie dzwiwiłam bo ja jestem raczej ta co wozi,nigdy ta co pije :D
@Katrina33 wszystko jest mozliwe :D Kilka lat temu pierwszy razx trafiłam na forum z innym nickiem,zaprzyjaźniłam się z dziewczynami na tyle,że z jedną do tej pory się widuję(odległośc ok 100 km),a nawet miałam zostać chrzestna jej córeczki,ale tak sie sprawy potoczyły,że akurat byłam w BE,a mała urodziła sie za wcześnie i trzeba było szybko chrzcić,a ja nie zdołała bym dojechać w ciągu kilku godzin :D
Polecam smakuje bardzo dobrze. [emoji16]
1524990251350.jpg

Załączniki

• 1524990251350.jpg
    1524990251350.jpg
    571,1 KB · Wyświetleń: 363
Do góry