monami
Fanka BB :)
Polecam smakuje bardzo dobrze. [emoji16]Zobacz załącznik 851690
Oooo dobrze wiedzieć bo ileż można radlery pic ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam smakuje bardzo dobrze. [emoji16]Zobacz załącznik 851690
Nigdy nie używałam wyciskarki,ale kupowałam dla mamy mojej. Zwróć uwagę na jej moc bo te naprawdę dobre mają już konkretną jej ilośc.Narobilysciw mi ochotę na wyciskarke z Lidl byłam wczoraj ale nie było.weszlam na stronke od 2.05 jest w ofercie 249 zł. Ja będę polować skoro zachwalacie. Wyniki krwi coraz gorsze więc trzeba witaminami nadrobić .... zrobiłam wczoraj poziom Wit D tyle czytam że ważna mój lekarz nie kazał mi brać więc sobie zbadalam koszt około 50 zł i wyszedl niedobór więc do apteki i od wczoraj już łykam lekarzowi się chyba nie przyznam żeby to nie złościc. Warto ch6ba jednak w ciemno brać.
Też robie w blenderze ale buraka brokul jarmuż ciężko przemycić A wyciskarki już bardziej z myślą o dziecku później. Długo się zastanawiam czy to nie będzie kolejny sprzęt 2x użyje i w kat pójdzie ... jeszcze temat przemyśle.Nigdy nie używałam wyciskarki,ale kupowałam dla mamy mojej. Zwróć uwagę na jej moc bo te naprawdę dobre mają już konkretną jej ilośc.
Ja za to w blenderze przygotowuje sobie koktajle: szpinak,banan,kiwi,jabłko,trochę wody. Pycha
To piwko nie jest smakowe? Bo od tych ze smakiem to mam kurde zgage
Mnie niestety w ciazy smaki na piwka i winki przyszły,których przed ciazą w ogóle nie miałam,a od wódki odrzut na kilometr. Na poczatku,jeszcze nie wiedziałam,że jestem w ciązy kazałam sobie wino otworzyć memu niemężowi,które przywieźliśmy z BE w 2015 r Otworzył bidny,oczy ze zdumienia otworzył,a nastepnego dnia rano prosił żebym test zrobiła bo ja dziwnie się zachowujeNa czarną godzinę w lodówce jest można je kupić w żabce około 30 zł dla mnie super. Zobacz załącznik 851691Zobacz załącznik 851692
Na czarną godzinę w lodówce jest można je kupić w żabce około 30 zł dla mnie super. Zobacz załącznik 851691Zobacz załącznik 851692
Pieknie <3 juz się nie mogę doczekać i ja...A ja sie chwale że moj synuś jest juz aktywny codziennie, od 4 dni czuje regularne ruchy, jak “plynie” to nawet brzuch sie juz porusza i jak sie wypnie to juz dobrze widze po ktorej stronie sie umiejscowil [emoji7][emoji7][emoji7] moja mała rybcia mam łzy w oczach.... [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
A ja sie chwale że moj synuś jest juz aktywny codziennie, od 4 dni czuje regularne ruchy, jak “plynie” to nawet brzuch sie juz porusza i jak sie wypnie to juz dobrze widze po ktorej stronie sie umiejscowil [emoji7][emoji7][emoji7] moja mała rybcia mam łzy w oczach.... [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️