reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Narobilysciw mi ochotę na wyciskarke z Lidl byłam wczoraj ale nie było.weszlam na stronke od 2.05 jest w ofercie 249 zł. Ja będę polować skoro zachwalacie. Wyniki krwi coraz gorsze więc trzeba witaminami nadrobić .... zrobiłam wczoraj poziom Wit D tyle czytam że ważna mój lekarz nie kazał mi brać więc sobie zbadalam koszt około 50 zł i wyszedl niedobór więc do apteki i od wczoraj już łykam lekarzowi się chyba nie przyznam żeby to nie złościc. Warto ch6ba jednak w ciemno brać.
Nigdy nie używałam wyciskarki,ale kupowałam dla mamy mojej. Zwróć uwagę na jej moc bo te naprawdę dobre mają już konkretną jej ilośc.
Ja za to w blenderze przygotowuje sobie koktajle: szpinak,banan,kiwi,jabłko,trochę wody. Pycha :D

To piwko nie jest smakowe? Bo od tych ze smakiem to mam kurde zgage :errr:

Na czarną godzinę w lodówce jest można je kupić w żabce około 30 zł dla mnie super.
1524990333318.jpg
1524990355122.jpg

Załączniki

• 1524990333318.jpg
    1524990333318.jpg
    381,3 KB · Wyświetleń: 393
  • 1524990355122.jpg
    1524990355122.jpg
    474,9 KB · Wyświetleń: 399
Nigdy nie używałam wyciskarki,ale kupowałam dla mamy mojej. Zwróć uwagę na jej moc bo te naprawdę dobre mają już konkretną jej ilośc.
Ja za to w blenderze przygotowuje sobie koktajle: szpinak,banan,kiwi,jabłko,trochę wody. Pycha :D

To piwko nie jest smakowe? Bo od tych ze smakiem to mam kurde zgage :errr:
Też robie w blenderze ale buraka brokul jarmuż ciężko przemycić A wyciskarki już bardziej z myślą o dziecku później. Długo się zastanawiam czy to nie będzie kolejny sprzęt 2x użyje i w kat pójdzie ... jeszcze temat przemyśle.

A ja sie chwale że moj synuś jest juz aktywny codziennie, od 4 dni czuje regularne ruchy, jak “plynie” to nawet brzuch sie juz porusza i jak sie wypnie to juz dobrze widze po ktorej stronie sie umiejscowil [emoji7][emoji7][emoji7] moja mała rybcia mam łzy w oczach.... [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Na czarną godzinę w lodówce jest można je kupić w żabce około 30 zł dla mnie super. Zobacz załącznik 851691Zobacz załącznik 851692
Mnie niestety w ciazy smaki na piwka i winki przyszły,których przed ciazą w ogóle nie miałam,a od wódki odrzut na kilometr. Na poczatku,jeszcze nie wiedziałam,że jestem w ciązy kazałam sobie wino otworzyć memu niemężowi,które przywieźliśmy z BE w 2015 r :D Otworzył bidny,oczy ze zdumienia otworzył,a nastepnego dnia rano prosił żebym test zrobiła bo ja dziwnie się zachowuje :D

A ja sie chwale że moj synuś jest juz aktywny codziennie, od 4 dni czuje regularne ruchy, jak “plynie” to nawet brzuch sie juz porusza i jak sie wypnie to juz dobrze widze po ktorej stronie sie umiejscowil [emoji7][emoji7][emoji7] moja mała rybcia mam łzy w oczach.... [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Pieknie <3 juz się nie mogę doczekać i ja...:)

Ojej bardzo się cieszę Twoim szczęściem :-)

Który masz tydzień i dzień ?
Ja też na to bardzo czekam :-)

reklama
Widzialam na apce ta wyciskarke z lidla nawet myslalam czy nie kupic, ja codziennie na drugie sniadanie robie dla siebie i syna taki koktajl w termomix jarmuz jablko banan co tam mam i robie to albo ja jogurcie albo na sokach 100% jednodniowych np marchewkowym a taka wyciskarka to sama marchewke wycisne wiec moze tez sie skusze tylko za taka cene ciekawi mnie jak to rzeczywiscie dziala ???

Do góry