reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

A te wina z zabki maja % ? Chodzi o te bezalkoholowe... patrzyla ktoras ?

Szalona ciężko stwierdzić. Jeśli biorę piwo.
Oglądam etykietę. Nie ma na niej wzmianki o ALKOHOLU.

Jeszcze jest napisane jak wół:
BEZALKHOLOWE.
Także faktycznie z tych " bezalkoholowych"
To tylko ta Warka lemon.
Z winami trzeba poczytać w necie.
Wziąć w sklepie etykietę i spróbować coś namierzyć po nazwie.

reklama
Patrzcie jakie opóźnienie na poprzednim locie do Warszawy... My mamy o 10:25... Teoretycznie narazie jest o czasie...
Screenshot_20180429-080727.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180429-080727.jpg
    Screenshot_20180429-080727.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 416
O co chodzi ? Skąd te opóźnienia?
Wiesz co się dzieje ?
Była awaria prądu, wszystkie drogi na lotnisko były zamknięte, check in nie wiem działał. Dopiero o 6:30 niby uruchomili wszystko znowu. Ale to co się dzieje to masakra. Większość lotów odwolanych. Stoimy w korku na autostradzie jakieś 2km od lotniska

Była awaria prądu, wszystkie drogi na lotnisko były zamknięte, check in nie wiem działał. Dopiero o 6:30 niby uruchomili wszystko znowu. Ale to co się dzieje to masakra. Większość lotów odwolanych. Stoimy w korku na autostradzie jakieś 2km od lotniska

O losie istny armagedon.
Jednak oby wszystko wróciło w miarę szybko do normy.
Trzymam mocno kciuki.
Coś Cię trzyma ta Holandia ;-)

No z tego wynika że nie :rolleyes:
To fajnie że macie 1 to najlepsza zdrowa grupa.
To chyba jakieś osobnicze jest ;) Ja zdecydowanie dziewicą nie jestem a mam zawsze pierwszą grupę :) Jak byłam młodsza i brałam pigułki miałam pierwszą, jak byłam starsza i po dzieciach też pierwszą. Do tego depiluję się całkowicie i lekarz zawsze jest zdziwiony jak mi ta pierwsza grupa wychodzi ;) Nigdy nie miałam żadnej infekcji, nadżerki. Moja rodzona siostra z kolei nie może nawet iść na basen bo od razu wraca z infekcją, miała już milion nadżerek a ostatnio miała konizację szyjki , bo wyszła jej trzecia grupa :(

reklama
"Chcesz rozśmieszyć Pana Boga zaplanuj sobie życie"

Ja długo się swoim planowaniem życia nie zajmowałam, ze względu na chorobę Siostry.
Choruje przewlekle.
Całe szczęście, że ja jestem od Niej 7 lat starsza i mogłam i chciałam Jej pomóc.

Także to tak apropo kiedy Dzieci i ile...

Rozumiem @Szalona 29 , że przy trójce po cesarce, 4 w drodze to spore ryzyko dla organizmu Mamy i Dzidziusia.
Moja koleżanka wybrała wkładkę na 5 lat. Złotą. Nie znam się na tym.

Innych tekstów Mamuś, że różnica wieku między Rodzeństwem, bo się nie będą razem bawiły etc. Nie kumam.

Ale każdy ma prawo do własnego.

Życie pisze tak różne scenariusze i "zabawne" jest to jak samo weryfikuje nasze myślenie i plany.

Znam Braci z różnicą wieku 3 lat i dogadać się nie mogą.
Znam Rodzeństwa z bardzo dużą różnicą wieku i są dla siebie największą podporą.

......
Święte słowa Aga [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja z tymi starszymi braćmi dogaduje się super. Zawsze możemy na siebie liczyć.

Do góry