pysia1986
Fanka BB :)
Sprawdźcie dokładnie bo ja piłam i czytałam i było napisane mniej niż 0,5%No a ja sobie na weekend taki 6 - pak Lecha Free zakupiłam.. I poszły 2 wczoraj i 1 dzisiaj [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdźcie dokładnie bo ja piłam i czytałam i było napisane mniej niż 0,5%No a ja sobie na weekend taki 6 - pak Lecha Free zakupiłam.. I poszły 2 wczoraj i 1 dzisiaj [emoji17]
Podziwiam. [emoji4] mam jedne szpilki i dla mnie to męczące strasznie. Choć chciałabym by było inaczej.A ja tylko obcasy, rzadko jakieś adidasy. [emoji16]
Musiałam zajrzeć co to są rosheruny [emoji23][emoji23][emoji23] w życiu o czymś podobnym nie słyszałam. Po prostu adidasy jak dla mnie. Z pewnością wygodne [emoji4]Ja właśnie pomykam teraz w rosherunach i to są najwygodniejsze buty świata
Ale to chyba nic nie da jak teraz podwyższysz pensje. Moja księgowa mówiła ze że musi być przepracowane 6 miesięcy. Inaczej jest jakaś średnia wyliczana ale nie z ostatniego czasu tylko jakiegoś dłuższego. Nie znam się kompletnie na tym.Wiem, że doktorki u nas na działalnościach zawsze w ciąży podwyższają składki i nie słyszałam o kontroli...no ale niekoniecznie może chciały się chwalić.
Ja od maja zmianiam umowę na wyższą pensję i już mi księgowa powiedziała, że na bank Zus poprosi o wyjaśnienia i udowodnienie, że to nie jest fikcyjna umowa, że taka E.faktycznie pracowała, że miałam inne dodatkowe obowiązki...no i oczywiście, że nie,wypalę zaraz na zwolnienie.
Zmieniam pracodawcę i stanowisko. Podobno wtedy liczy się tylko stawka z ostatniej umowy.Ale to chyba nic nie da jak teraz podwyższysz pensje. Moja księgowa mówiła ze że musi być przepracowane 6 miesięcy. Inaczej jest jakaś średnia wyliczana ale nie z ostatniego czasu tylko jakiegoś dłuższego. Nie znam się kompletnie na tym.
Noworodka w otulaczu...lub czymś co dokładnie spowija Maluszka bo śpi wtedy spokojniej i czuje się bezpiecznie jak w brzuszku mamy. Nie wiem od kiedy się zaczyna okres nimowlęcy ale sama wyczesz czy spowijanie jest jeszcze potrzebne w tym czasie...Potem przerzucę się na śpiworek taki na zameczek [emoji4][emoji4][emoji4] bardzo polecamSłuchajcie doświadczone Mamy w czym kłaść spać dzieciątko? W rozku, śpiworku, otulacz, czy kolderka? [emoji42][emoji703][emoji703][emoji780][emoji780]
Ja dziś jadłam ten bobek [emoji4] mniami ...Kurczę ja też zawsze czytałam etykiety, ale jak sie jest w poatek popoludniu w biedronce ze czterolatkiem i polroczniakiem to ciężko się skupić [emoji23] no i spojrzałam 0% to wzięłam [emoji14] no i Bob mrożony kupiłam
Ja chciałabym podwiazac jajowody po tej ciąży tyle że ja 2 dziecko i sn rodzilam. Więc się tak nie "zalapuje" bo inaczej to jest nielegalne w Polsce. :/rozwazam wszystko...
..ogolnie wiem co i jak.....ale to powazne decyzje i musze wzdluz i wszesz poczytać... analizowac wsdy i zalety... 4 cc nie chcialabym juz miec... bo ile mozna....
Emol....jeszcze jesteś bardzo młoda. Dużo może Ci się zmienić w głowie za tych kilka lat...[emoji4] Dzieci podrosną. Usamodzielnią się w domu zrobi się za cicho, za pusto...kto wie [emoji6] co los nam przyniesie.Ja chciałabym podwiazac jajowody po tej ciąży tyle że ja 2 dziecko i sn rodzilam. Więc się tak nie "zalapuje" bo inaczej to jest nielegalne w Polsce. :/
No tak jak mówię nie znam się. Nie wiem jak to liczą.Zmieniam pracodawcę i stanowisko. Podobno wtedy liczy się tylko stawka z ostatniej umowy.