reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja miałam podobnie... w poprzednich cyklach robiłam full testów z nadzieją, że wreszcie bedzie ta 2 blada kreska.. I tak przez 7 miesięcy :( a w tym miesiącu stwierdziłam ze odpuszczam i nie będę robiła żadnych testów, dopiero kiedy w pracy zrobiło mi się słabo zapaliła mi się lampka, że może w końcu się udało i nie myliłam się :)

Trochę się jednak obawiam bo nie mam żadnych objawów, no może poza lekkim zmęczeniem w ciągu dnia i bólem brzucha najczęściej wieczorem, kiedy położę się do łóżka.

No i to odpuszczenie to jest klucz do sukcesu. A o objawy się nie martw. Nie wszyscy je mają na początku. Z dzidzia na pewno wszystko w porządku:)
Ja zmierzyła sobie teraz temp i 36 i 7 mam. Także chyba nawet nie będzie potrzeby testować:( bo inaczej temp dalej by była wysoka prawda ? Eh...:(

reklama
No i to odpuszczenie to jest klucz do sukcesu. A o objawy się nie martw. Nie wszyscy je mają na początku. Z dzidzia na pewno wszystko w porządku:)
Ja zmierzyła sobie teraz temp i 36 i 7 mam. Także chyba nawet nie będzie potrzeby testować:( bo inaczej temp dalej by była wysoka prawda ? Eh...:(
Ja dzis mam 36.8 tez spadla i stwierdzialam ze jak do soboty bedzie jeszcze nizej to nie bede marnowac testu :-( niby jak spada na jeden dzien to jeszcze nic nie znaczy... zobaczymy jutro

Cześć dziewczynki. Ja pamiętam jak byłam z synem w ciąży to na początku miałam temperaturę 36,4 przez dłuższy czas , objawów zero nawet mnie piersi nie bolały, raz tylko zwymiotowalam po wodzie malinowej , a i odrzucalo mnie na zapach jogurtu jakiegoś pieczone jabłko z cynamonem siostry się że mnie śmiały że ja mam ciążę ale urojona [emoji33][emoji33]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam planowana @ na dzisiaj,ale narazie na nic sie nie zapowiada. Temp 36,9, niestety test narazie nie pokazal 2 kresek.... trzeba uzbroic się w cierpliwosc [emoji5]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

tak,ale jak z synkiem w ciaży bylam to tez dopiero pare dni po terminie @ byla lekko widoczna kreseczka,dlatego ciagle jestem dobrej myśli

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry