reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja miałam podobnie... w poprzednich cyklach robiłam full testów z nadzieją, że wreszcie bedzie ta 2 blada kreska.. I tak przez 7 miesięcy :( a w tym miesiącu stwierdziłam ze odpuszczam i nie będę robiła żadnych testów, dopiero kiedy w pracy zrobiło mi się słabo zapaliła mi się lampka, że może w końcu się udało i nie myliłam się :)

Trochę się jednak obawiam bo nie mam żadnych objawów, no może poza lekkim zmęczeniem w ciągu dnia i bólem brzucha najczęściej wieczorem, kiedy położę się do łóżka.

No i to odpuszczenie to jest klucz do sukcesu. A o objawy się nie martw. Nie wszyscy je mają na początku. Z dzidzia na pewno wszystko w porządku:)
Ja zmierzyła sobie teraz temp i 36 i 7 mam. Także chyba nawet nie będzie potrzeby testować:( bo inaczej temp dalej by była wysoka prawda ? Eh...:(

reklama
No i to odpuszczenie to jest klucz do sukcesu. A o objawy się nie martw. Nie wszyscy je mają na początku. Z dzidzia na pewno wszystko w porządku:)
Ja zmierzyła sobie teraz temp i 36 i 7 mam. Także chyba nawet nie będzie potrzeby testować:( bo inaczej temp dalej by była wysoka prawda ? Eh...:(
Ja dzis mam 36.8 tez spadla i stwierdzialam ze jak do soboty bedzie jeszcze nizej to nie bede marnowac testu :-( niby jak spada na jeden dzien to jeszcze nic nie znaczy... zobaczymy jutro

Cześć dziewczynki. Ja pamiętam jak byłam z synem w ciąży to na początku miałam temperaturę 36,4 przez dłuższy czas , objawów zero nawet mnie piersi nie bolały, raz tylko zwymiotowalam po wodzie malinowej , a i odrzucalo mnie na zapach jogurtu jakiegoś pieczone jabłko z cynamonem siostry się że mnie śmiały że ja mam ciążę ale urojona [emoji33][emoji33]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam planowana @ na dzisiaj,ale narazie na nic sie nie zapowiada. Temp 36,9, niestety test narazie nie pokazal 2 kresek.... trzeba uzbroic się w cierpliwosc [emoji5]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

tak,ale jak z synkiem w ciaży bylam to tez dopiero pare dni po terminie @ byla lekko widoczna kreseczka,dlatego ciagle jestem dobrej myśli

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry