reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

U mnie się @ rozkręcila bardziej i kolezanka była u mojego gina i zapytała czy mam dalej brać te leki ale kazał mi odstawić . Czyli nowy cykl nowa szansa , tylko muszę męża z delegacji ściągać w te dni co trzeba

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj... sciskam, nowy cykl nowa nadzieja!!! Zostan z nami :-))

reklama
Ja dzis przybijajacy dzien mialam.. bez powodu... ululalam dzieci o 18.30 i pojechalam na zakupy poprawiajace humor kazdej kobiecie... upolowalam sukienkę, tylko nie wiem czy sie w nią w te wakacje zmieszcze...
doszlam też do wniosku żeby dni szybciej mijały i żeby nie zwariowac...to trzeba się czymś zająć

Ja dzis przybijajacy dzien mialam.. bez powodu... ululalam dzieci o 18.30 i pojechalam na zakupy poprawiajace humor kazdej kobiecie... upolowalam sukienkę, tylko nie wiem czy sie w nią w te wakacje zmieszcze...
doszlam też do wniosku żeby dni szybciej mijały i żeby nie zwariowac...to trzeba się czymś zająć
Bardzo dobrze zrobiłaś, trzeba się czymś zająć żeby nie zwariować:) Ja jutro młodego odwiozę do przedszkola i może okna bd myć [emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Bry Paniom. Ja wpadłam w taki natłok obowiązków, że zapomniałam nawet wczoraj powtórzyć bete. Jade zaraz to zrobić i bede porownywala wyniki po 72h‍♀️
Ktoś pamięta jaki powinien być przyrost po 3 dniach???
Zupełnie przez przypadek sprzedałam auto ktore mieliśmy i tak wymienić na większe, ale jeszcze nie teraz, dziś ktoś po nie przyjezdza, a ja do konca tygodnia mam tyle do zalatwienia, ze nie wiem jak się z tej wsi bez auta wydostane!
Troszke mi to napsuło nerwów, no ale oznacza to, ze za tydzien jedziemy do salonu i kupujemy nowe:) wróce najpóźniej po weekendzie, bo wizyty w urzędach trochę mnie pochłaniają. Mam nadzieję, że do tego czasu ujawnią się wszystkie nasze fasolki! Buziaki i pozdrowienia znad morza:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej :) wejdz sobie na stronke bellybestfriend tam w kalkulatorach mozna porownac przyrost bety i zobaczyc czy wszystko w normie. Ja dzis obudzilam sie z nizsza temp i przeswiadczeniem ze znow sie nie udalo [emoji52]

Dziewczyny wiem że macie rację z tym testowaniem :/ ale mam gdzieś nadzieję że może chociaż baaardzoo blada kreska będzie. Ale faktycznie tak jak piszecie to pewnie bez sensu... Najlepiej by było czekać do lutego. Tylko czy ja wytrzymam... Każdy dzień tak się ciaagniee:(
karOls9 trzymam kciuki za kolejny cykl! [emoji8][emoji8][emoji8]

Dziewczyny wiem że macie rację z tym testowaniem :/ ale mam gdzieś nadzieję że może chociaż baaardzoo blada kreska będzie. Ale faktycznie tak jak piszecie to pewnie bez sensu... Najlepiej by było czekać do lutego. Tylko czy ja wytrzymam... Każdy dzień tak się ciaagniee:(
karOls9 trzymam kciuki za kolejny cykl! [emoji8][emoji8][emoji8]
Rozumiem Cie nawet nie wiesz jak bardzo :p tez codziennie walczę z checia testowania chociaz spokornialam jak w zeszlych cyklach co roz byly biale testy... i teraz wmawiam sobie ze nie ma sensu ze musze poczekac...

reklama
Ja miałam podobnie... w poprzednich cyklach robiłam full testów z nadzieją, że wreszcie bedzie ta 2 blada kreska.. I tak przez 7 miesięcy :( a w tym miesiącu stwierdziłam ze odpuszczam i nie będę robiła żadnych testów, dopiero kiedy w pracy zrobiło mi się słabo zapaliła mi się lampka, że może w końcu się udało i nie myliłam się :)

Trochę się jednak obawiam bo nie mam żadnych objawów, no może poza lekkim zmęczeniem w ciągu dnia i bólem brzucha najczęściej wieczorem, kiedy położę się do łóżka.

Do góry