reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Heh ;) A skad jestes ?;p

Liczę na to , ze do końca maja szybko zleci i wtedy będę juz i po 2gich prenatalnych i moze bede cos czuc;)
Teraz jestem w świetokrzyskim,ale zazwyczaj ok Zamościa :D
Ja też czekam na ruchy,choć po przemówieniu mojej gin nt.ruchów właśnie(że dla niej ruchy to konkretne,mocniejsze kopniaki i o tym,że czasem we wczesniejszych ciązach czasem to faktycznie ruch dziecka a czasem jelita czy coś,a potem na ip ląduja kobitki bo przestały czuć te ruchy,a tu zonk bo to było raczej jelito własnie) to nie wsłuchuje się specjalnie w brzuch żeby sie nie nakręcic niepotrzebnie,

reklama
Niby nie mam , ale chcialabym już czuc ;(
Albo słyszeć bo tak to się denerwuje czy np jest wszystko ok. Tylko nie chcialabym jeszcze bardziej sie nakręcić;)
O to to. Właśnie ja mam tak że ogólnie jestem znerwicowana i codziennie się boje że coś jest nie tak. Więc z drugiej strony tak to najwyżej się zestresuje raz jak nie znajdę serducha bo się dzidzia odwróci niż codziennie

O to to. Właśnie ja mam tak że ogólnie jestem znerwicowana i codziennie się boje że coś jest nie tak. Więc z drugiej strony tak to najwyżej się zestresuje raz jak nie znajdę serducha bo się dzidzia odwróci niż codziennie
Więc ja ze swej strony moge polecić,na nerwy i na spokój i na radośc. Jest mnóstwo ogłoszeń na olx,tam można kupic taniej,może spróbujcie?

Więc ja ze swej strony moge polecić,na nerwy i na spokój i na radośc. Jest mnóstwo ogłoszeń na olx,tam można kupic taniej,może spróbujcie?
Właśnie ja mam od kolegi możliwość za 120 i chyba wezmę :D bo się psychicznie wykoncze. Ciąża przy nerwicy to wyzwanie, już się martwię nie tylko o siebie i meza ale jeszcze o maleństwo w brzuchu [emoji26]

Ja z tego samego powodu nie kupię - wolę się nie stresować jak nie uda mi się znaleźć tętna. A wiem, że strwdowalabym się bardzo. Może jestem w tym temacie staroświecka, ale czekam na regularne ruchy, a wiem, że nawet czasem przy nich się stresowalam, jak za długo nie czułam

reklama
Właśnie ja mam od kolegi możliwość za 120 i chyba wezmę :D bo się psychicznie wykoncze. Ciąża przy nerwicy to wyzwanie, już się martwię nie tylko o siebie i meza ale jeszcze o maleństwo w brzuchu [emoji26]
O to chyba jakis lepszy egzemplarz,wiesz może jaki?
Ja ostatnio nagrałam,swojemu niemężowi wysłałam a on ponoc słucha i słucha :) takie nic,ale tyle radości daje :)

Do góry