Szalona 29
Moderatorka
Szukaj swiezo wyciskanych w lodowkach.. maja krotkie daty bo sa bez konserwantowWłaśnie ktoś coś wie zna się na tym ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szukaj swiezo wyciskanych w lodowkach.. maja krotkie daty bo sa bez konserwantowWłaśnie ktoś coś wie zna się na tym ...
Absolutnie nie chodzilo mi o robienie z kogos "ulomow" mlodzi nagle znalezli sie w takiej sytuacji...zadaja pytania zaufanej osobie.. i bardzo dobrze...tym bardziej jak chlopak mamy nie ma to siostra jest takim wsparciem i plecamiJa nie chce robić z nich ułomów i myśle że @szalona też nie miała tego na myśli, chodzi o to że czasem ktoś potrzebuje takich wstrząsowycj faktów żeby się ogarnąć, bo ciąża to nie jest sytuacja w której "jakoś damy radę", tylko odpowiedzialność za drugiego malutkiego i kruchego człowieczka.
Każda z nas jest inna i dojrzała w rożnym wieku, jedna szybciej druga wolnej. W życiu bym się nie wtrącała i nie dawała rad gdybym nie widziała takiej potrzeby.
Ma tez filmy na you tubie. Uwielbiam ją, jej rodzinę i HawajeA ja sobie podglądam tą rodzinkę na instagramie Link do: ELLEN FISHER (@ellenfisher) • Instagram photos and videos
Cudne życie!
!!!!!!
KOGO ZAPISAC DO GRUPY ZAMKNIĘTEJ. TO NIECH POLUBI TEN WPIS.......
!!!!!!
Gdzie to mojito kupic ??Najlepiej to czytać skład, pierwszego składnika na liście jest najwięcej, ostatniego najmniej, powinien być sok 100 %, nie napój ani nektar, z warzyw lub owoców bez cukru i wydaje mi się, że lepiej wybierać te z lodówki z krótkim terminem przydatności
Ja kupuje z lidla, albo wyciskam swoje soki warzywno-owocowe
Mojito virgin to mojito bez alkoholu
Ale będą 2 grupy tak?
Ja też tak robie. Wyciskarka przemieli wszystkie warzywa i owoce jakie sie chce lub akurat ma . W sezonie wyciskam sok pokrzywy albo z natki marchewki. A ogolnie to nie nie marnuje prawie niczego, ostatnio wyciskałam sok z liści kalafiora (tych ktore sie odrzuca) i łodyg kalarepy, do tego jakieś jabłko i jest smacznie i bardzo zdrowoSą coraz częściej w sprzedaży sokowirówki wolnoobrotowe - poczytaj sobie. Robią sok bez utraty witamin tak jak np. W sokowirówce kwestia nawet 150 zł i w górę - są czasem w biedrze lub lidlu.
Osobiście wrzucam tam wszystko - od migdałów przez szpinak jarmuz i wszelkie owoce warzywa przepisów jest mnóstwo w internecie.
Kubus niestety pozostawia wiele do życzenia, mój K pije od czasu do czasu na codzień woli wodę
Jest 26 dziewczyn do grupy zamkniętej.....
Strona 1376
.. polubic post jak ktoras jeszcze chce dolaczyc.... pisze tu jakby ktoras przeoczyla
Ja robię coś w tym stylu Link do: Bezalkoholowy drink Mojito virgin - Beszamel.se.plGdzie to mojito kupic ??