Aga10_2018
Fanka BB :)
A ja dorwałam świeże szparagi !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojeju..przykra dolegliwość,ale nie można to nie można ja uwielbiam paprykę i wcinam sama nawetNikiel mam uczulenie na nikiel i poza tymi zwykłymi objawami alergii kontaktowe, czyli sprzaczki pasków, niklowana biżuteria - dostaję wysypki i puchne po papryce. A w niej również często jest nikiel.
Ja do smarowania teraz mam sexi mama Bielenda bo było na promocji niewiem czy coś daje, narazie rozstępów nie mam. Na później mam palmers i efektima mama-care bo dostałam od przyjaciółki na urodziny.
Mój brzuszek na 13+6 prezentuje się tak
Zobacz załącznik 851204
Byłaś w biedrze?!A ja dorwałam świeże szparagi !!
Mi smakowało tylko leczo, ale jak kiedyś dostałam ostrej reakcji alergicznej to mnie tak odrzucilo od papryki, ze jak czuję zapach to mam wycofkę [emoji14]Ojeju..przykra dolegliwość,ale nie można to nie można ja uwielbiam paprykę i wcinam sama nawet
Byłaś w biedrze?!
Jak ja na wątróbkęMi smakowało tylko leczo, ale jak kiedyś dostałam ostrej reakcji alergicznej to mnie tak odrzucilo od papryki, ze jak czuję zapach to mam wycofkę [emoji14]
Też bym wciągnęła...mniamNie. Na targu u mnie niedaleko. Ryneczek i Pani miała.
Pęczek taki spory za 8,50 !
To ja tez mam na nikiel. Najgorsze sa jeansy z tym guzikiem metalowym od srodka. A co do zdjec to zamysł byl na ta grupe zamknieta by wlasnie mozna bylo zdjecia wrzucac, r chyba nie przeszlo.