zielonooka90
Fanka BB :)
Nooo ja wczoraj jadłam! A dzisiaj znowu bym wszamala [emoji6]Ja postanowilam, ze czas nadrabiac i zamowilam pizze [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo ja wczoraj jadłam! A dzisiaj znowu bym wszamala [emoji6]Ja postanowilam, ze czas nadrabiac i zamowilam pizze [emoji1]
Zeżarłam miskę leczo i mój dzidź chyba jest najedzony ale na wagę nie pójdę
Kurde nie pomogę za bardzo, chodz sama mieszkam na Wawrze. Swoją lekarkę medicoverową mam na Mokotowie. A profesorkę co prowadzi mnie po poronieniach mam co prawda na Wawrze (Eva Clinic) ale tam place 350 zł (już nawet przestałam zaciskać zęby w momencie zapłaty). Więc cóż...
Wiem za to, że bardzo dobre usg (również problematycznych ciąż) robią na Agatowej to chyba Targówek jest.
Kawałek od PiłyDaleko do Ciebie? [emoji3]
To u mnie podobnie [emoji3] jak leze to juz w ogole plaska jestemA to mój brzuszek, skończony 16 tc, a zaczęty 17. Prawie nic nie widać wieczorem robi się większy. [emoji5]
A ja mam uczulenie na paprykę...O boziu leczo !!!!! Kocham nad życie
Używam oliwiki bambino i smaruję się do oporuDziewczyny czy smarujecie już czymś brzuchy?
Oo to nie najgorzej [emoji3]Kawałek od Piły
Łoo masz Ci los. A to coś konkretnego w niej Cię uczula czy może taka kupna?A ja mam uczulenie na paprykę...
Nikiel mam uczulenie na nikiel i poza tymi zwykłymi objawami alergii kontaktowe, czyli sprzaczki pasków, niklowana biżuteria - dostaję wysypki i puchne po papryce. A w niej również często jest nikiel.Łoo masz Ci los. A to coś konkretnego w niej Cię uczula czy może taka kupna?