reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Oo cudownie planuje miec sobote polazic po sklepach czyli isc do 2 ulubionych tych co zawsze w ktorych nic ciazowego nie znajde ale tak jak piszecie moze cos takiego mniej wiecej gdzie brzuch sie bedzie miescil i tak chcialam spodnie ciazowe krotkie spodenki, te legginsy z hm spoko chodze w nich caly czas ale rozchodza mi sie w szwach mimo ze kupilam M a nosze 36 wiec wcale mi dupa w nich nie pęka [emoji23] no ale za 39 zl no coz ...
Ja też tak mam :) mogą być mi luźne w nogach ale i tak trochę ponoszę i mikro dziurki [emoji14] co jakiś czas kupuje bo jeansy w listopadzie po ciazy wyciągnęłam i w lutym musiałam chować :D

A jak długo u was dziewczyny trwa takie usg ? Bo u mnie na prawdę szybciutko od 2 wizyt puszcza mi serduszko na usg, dzidzia mi pomacha, zmierzy szyjkę i koniec mam wrażenie ze to trwa dosłownie minutę ;D

Chyba ze to tylko takie moje odczucie bo na takie rzeczy to można patrzeć i patrzeć
Pierwsza wizyta szybko, prenatalne dluzej i ostatnio jak fiutka szukal to tez troche to trwalo [emoji3]

Aha to Wy też tak co 3 tygodnie wizyta i 200 zł około .... ?

Bo już myślałam że chce mnie z kasy oskubać hihihi:eek: i dlatego tak często .
Ja na początku chodziłam co 2 tyg ale to dla tego, że sama tak chciałam. Każda wizyta 150 zł. Teraz chodzę już raz na miesiąc. U mnie w mieście to są standardowe ceny 150-180 zł za wizytę z uzg. Na plus jest to że gabinet w miarę nowy, sprzęt bardzo dobry, maja kapcie i spódniczki dla pacjentek, niby pierdoła ale są tez tacy co kasują 180, sprzęt mają stary, wzierniki metalowe i latasz z gołym tyłkiem bo lekarz żałuje pare złotych na spódniczki :D

reklama
Do góry