Margonelka
Fanka BB :)
Za taka pamiątkę doplaceJa tez mam za darmo połówkowe a za 3D i płytę będę dopłacać 100 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za taka pamiątkę doplaceJa tez mam za darmo połówkowe a za 3D i płytę będę dopłacać 100 zł
Ja też tak mam mogą być mi luźne w nogach ale i tak trochę ponoszę i mikro dziurki [emoji14] co jakiś czas kupuje bo jeansy w listopadzie po ciazy wyciągnęłam i w lutym musiałam chowaćOo cudownie planuje miec sobote polazic po sklepach czyli isc do 2 ulubionych tych co zawsze w ktorych nic ciazowego nie znajde ale tak jak piszecie moze cos takiego mniej wiecej gdzie brzuch sie bedzie miescil i tak chcialam spodnie ciazowe krotkie spodenki, te legginsy z hm spoko chodze w nich caly czas ale rozchodza mi sie w szwach mimo ze kupilam M a nosze 36 wiec wcale mi dupa w nich nie pęka [emoji23] no ale za 39 zl no coz ...
Pierwsza wizyta szybko, prenatalne dluzej i ostatnio jak fiutka szukal to tez troche to trwalo [emoji3]A jak długo u was dziewczyny trwa takie usg ? Bo u mnie na prawdę szybciutko od 2 wizyt puszcza mi serduszko na usg, dzidzia mi pomacha, zmierzy szyjkę i koniec mam wrażenie ze to trwa dosłownie minutę ;D
Chyba ze to tylko takie moje odczucie bo na takie rzeczy to można patrzeć i patrzeć
Ja na początku chodziłam co 2 tyg ale to dla tego, że sama tak chciałam. Każda wizyta 150 zł. Teraz chodzę już raz na miesiąc. U mnie w mieście to są standardowe ceny 150-180 zł za wizytę z uzg. Na plus jest to że gabinet w miarę nowy, sprzęt bardzo dobry, maja kapcie i spódniczki dla pacjentek, niby pierdoła ale są tez tacy co kasują 180, sprzęt mają stary, wzierniki metalowe i latasz z gołym tyłkiem bo lekarz żałuje pare złotych na spódniczkiAha to Wy też tak co 3 tygodnie wizyta i 200 zł około .... ?
Bo już myślałam że chce mnie z kasy oskubać hihihi i dlatego tak często .
Pierwsza wizyta szybko, prenatalne dluzej i ostatnio jak fiutka szukal to tez troche to trwalo [emoji3]
Ja tu primarku nigdzie nie mam w Actioniew primarku? ja już w czerwu lece i nie mogę się doczekać!
Co wizytę mierzy Ci dzidzie ?
Mi nie mierzy
Mi tez co wizyteCo wizytę mierzy Ci dzidzie ?
Mi nie mierzy
Przy córce mi lekarz zababrał płytkę żelem do usg, zorientowalam się w domu bo nie czytał mi odtwarzacz [emoji14]Ja tez mam za darmo połówkowe a za 3D i płytę będę dopłacać 100 zł
Ja tez będę brała płytę 3D ale to dla teściowej głównie bo ja nie mam cd romu w MacBooku [emoji23]