NaturalnaMama
Fanka BB :)
Może jest zablokowane, żeby nie robić reklamyCzemu mi wpisuje samo słowo spam...
Wpisuje : p r e n a l e n
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jest zablokowane, żeby nie robić reklamyCzemu mi wpisuje samo słowo spam...
Wpisuje : p r e n a l e n
A duże to różnice? Jeśli nie to może zależy to od ilości dni w miesiącu? Ja tak miałam z tym ze prowadzę firmę więc może to trochę inaczej wyglądać.
Ja podobnieWy o słodkim a ja żyje na bułkach z pasztetem i ogórkiem kiszonym
U mnie wlasnie by nie przetrwało pół godziny bo by mi mąż zezarlJa tez wczoraj kupiłam ale u mnie bardziej narzeczony jest wielbicielem tego przysmaku na szczęście coś mi zostawił
Toksoplazmoza jak już robiłaś w zeszłym roku i wyszło ci że przechodzilas i masz przeciwciała to wtedy nie trzeba. To się podobno przechodzi tylko raz. Pozostałych nie robiłam.3 badania mi kazał zrobić na wizytę najbliższą : toksoplazmoza , mycoplazme i chlamydia wszystkie z IgG i IgM.
Ile się czeka na wyniki wiecie ?
To są z krwi rozumiem ? Chyba w tamtym roku je robiłam... Nie pamiętam .
Toksoplazmoza jak już robiłaś w zeszłym roku i wyszło ci że przechodzilas i masz przeciwciała to wtedy nie trzeba. To się podobno przechodzi tylko raz. Pozostałych nie robiłam.
Jak robisz prywatnie to przygotuj się na spory wydatek na samą toxo mi poszło 100zl. Ja akurat miałam wyniki tego samego dnia wieczorem ale to zależy od laboratorium chyba
A kth robił? Dziwne.Byłam dzisiaj na wizycie o jestem niezadowolona. Ostatnio nie zrobił mi usg bo nie miał sprzętu. Dzisiaj też mi nie zrobił usg a minął ponad miesiąc. I następna wizyta 5.06 czyli będę 22+6! No zajebiscie. I znowu będę musiała zrobić prenatalne, polowkowe prywatnie. -.- bo moje dziecko jest większe niż moje tc i już będzie za duży. Jak chodziłam u tego lekarza w 1 ciąży część NFZ część prywatnie to było super, ale na samo NFZ jestem mega niezadowolona. Maluszka ostatnio widziałam na genetycznych i to tak tylko pomiary, nie pokazywali mi go jakoś bardziej jak się rusza