reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Też miałam i też cholera wie skąd. Po prostu się przypałetało. Ale ja bralam antybiotyk bo to bakteria która przenika przez łożysko,więc może zadzwoń do gina i zapytaj czy nie lepiej coś mocniejszego.

Dzownilam , miałam receptę na atotaks ale ma sklad amoksycykline na którą jestem uczulona silnie więc nie mogę jej łykać , a większość na bakterie na ten sklad więc kazał puki co furagine .
Skończę łykać i powtórzyć posiew mam .

Dzownilam , miałam receptę na atotaks ale ma sklad amoksycykline na którą jestem uczulona silnie więc nie mogę jej łykać , a większość na bakterie na ten sklad więc kazał puki co furagine .
Skończę łykać i powtórzyć posiew mam .
O to może ja po prostu tak dużo mialam,ze az antybiotyk. Brałam Zinnat,nowość dla mnie

Hihihi dziś wypłata wpłyneła to czuję że kupię ta sukienke :D:rolleyes:

Swoją drogą dziwna ta wypłata , mc temu była zupełnie inna , jutro do kadr zadzwonię skąd taka wielka różnica... Miała byś średnia z 12 m-cy , oki rozumiem ... Ale czemu jest co mc inna kwota , skąd wynika ... Jestem może czepialska albo szczegółowa ale coś mi tu nie gra i chce wiedzieć :sorry2::tak:

Hihihi dziś wypłata wpłyneła to czuję że kupię ta sukienke :D:rolleyes:

Swoją drogą dziwna ta wypłata , mc temu była zupełnie inna , jutro do kadr zadzwonię skąd taka wielka różnica... Miała byś średnia z 12 m-cy , oki rozumiem ... Ale czemu jest co mc inna kwota , skąd wynika ... Jestem może czepialska albo szczegółowa ale coś mi tu nie gra i chce wiedzieć :sorry2::tak:
A duże to różnice? Jeśli nie to może zależy to od ilości dni w miesiącu? Ja tak miałam z tym ze prowadzę firmę więc może to trochę inaczej wyglądać.

reklama
Do góry