reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja się od 3 dni czuje tragicznie cały dzień jest mi niedobrze , najgorzej w pracy, bo weekend to przeleżałam w łóżku i przespałam. Ja to tak na początek października będę mieć termin Wiec na Was pewnie te mdłości dopiero przyjdą . Macie coś sprawdzonego co pomaga ? Mi jest dobrze tylko w chwili kiedy jem, ale nie mogę przecież 24 na dobę jeść [emoji30][emoji13]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ja pierwszej ciazy nie zwymiotowalam ani razu niedobrze tez mi nie bylo to moze i teraz tez bedzie podobnie

reklama
ja pierwszej ciazy nie zwymiotowalam ani razu niedobrze tez mi nie bylo to moze i teraz tez bedzie podobnie
Ja w pierwszej też nie wymiotowałam, dopiero od jakiegoś 7tc było mi cholernie niedobrze. Ogólnie nie mam dzieci, dwie ciąże straciłam, pierwsza biochemiczna, a druga pozamaciczna zakończona krwotokiem wewnętrznym w 10tc.

Ja już po wizycie. Wszystko w porządku ze mną i z fasolką. Dzisiaj kończę 6 tydzień. Następną wizyta 27.02 będzie już serduszko.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Co widziałaś ?
J
Ja już po wizycie. Wszystko w porządku ze mną i z fasolką. Dzisiaj kończę 6 tydzień. Następną wizyta 27.02 będzie już serduszko.

Ja tez 6 tydzien i martwi mnie brak zarodka. Mam 9mm pęcherzyk i zarodka jeszcze nie widać, mówił, ze wizyta za 2 tyg ale mam jeszcze wizyte prywatnie na pojutrze i zastanawiam się czy isć czy już czekać 2 tyg

haaaalo, czy ktoś miał już USG ?
Ja miałam

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

reklama
J

Ja tez 6 tydzien i martwi mnie brak zarodka. Mam 9mm pęcherzyk i zarodka jeszcze nie widać, mówił, ze wizyta za 2 tyg ale mam jeszcze wizyte prywatnie na pojutrze i zastanawiam się czy isć czy już czekać 2 tyg
No ja zarodek miałam Ale taki malutki.

Do góry