Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mu nie powiem. Dostanie prezent walentynkowy - pudełko, w środku wyznanie miłosne nie związane z ciążą, w środku kolejne pudełko, wyznanie, znowu pudełko, wyznanie i w najmniejszym pudełku test ciążowy.jak mozna wiedziec to zdradz nam jak masz zamiar powiedziec o ciazy
My też powiadomimy rodzinę i znajomych dopiero po 12 tygodniach.Ja też od razu powiedziałam że się udało a teraz znów ta nie pewność.
Mój jest dobrej myśli a ija jak to ja jestem nie c cierpliwa
No cóż muszę poczekać
A tak reszcie światu to dopiero w okolic świat ogłoszę jak minie 12 tygodni
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mu nie powiem. Dostanie prezent walentynkowy - pudełko, w środku wyznanie miłosne nie związane z ciążą, w środku kolejne pudełko, wyznanie, znowu pudełko, wyznanie i w najmniejszym pudełku test ciążowy.
My też powiadomimy rodzinę i znajomych dopiero po 12 tygodniach.
No u nas walentynki też jakoś super nie będą spędzone, tzn będzie cudownie jeśli chodzi o tą wiadomość, zrobię super kolację, a mój i tak styrany z roboty wróci więc nie będę wymyślała jakiś restauracji czy wypadów. Życzę powodzenia na egzaminie! Ja w sobotę mam egzamin... ale z fizyki.moj maz nie wytrzymal i oczywiscie teraz powiedzial swoim rodzicom chociaz jeszcze nawet u lekarza nie bylam prosilam go zeby sie wstrzymal bo nie wiadomo co i jak a ten nie wytrzymal ;/ jestem za to na niego zla