Czujesz już ruchy? Ja się nie mogę doczekać :-)
Każda inaczej mówi na tygodnie ...hihi
Ja dziś mam 17+1 tj dla mnie 17 TC
a dla Was widzę 18...
Ja jeszcze nic a nic nie czuje ani ruchów ani bicia serca jak kładę rękę pod pępkiem tak niżej duzo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czujesz już ruchy? Ja się nie mogę doczekać :-)
I tak i tak poprawnie. Bo 17ty masz skończony a jesteś w 18tymKażda inaczej mówi na tygodnie ...hihi
a dla Was widzę 18...
Ja jeszcze nic a nic nie czuje ani ruchów ani bicia serca jak kładę rękę pod pępkiem tak niżej duzo...
Rok 2014 ..moj syn byl corka do 5 miesiacaNo wlawłaś raczej z dziewczynki się chlopak zrobi niż odwrotnie. Nam coś zagadywał że raczej siusiaka widzi... Ale na polowkowych mówił że lepiej bedzbę widać...
Ja jeszcze nie kupowałam, ale bez względu na płeć również stawiam przede wszystkim na biel ale też beże, szarosci.
Mój syn 16 maja skończy 4 lata
Mój Bartek miał byc Julią do 33 tygodnia,tydzień po ostatnim usg się urodził. Nie powiem żebym w szoku nie była Ale to było 16 lat temuMoja koleżanka tak samo i tez 3 lata temu [emoji3]
U mojej mamy w ciąży ze mną ginekolog szedł w zaparte, że jestem chłopakiem miałam być Patrykiem, a tu na końcówce ciąży ostatnie usg i psikusMój Bartek miał byc Julią do 33 tygodnia,tydzień po ostatnim usg się urodził. Nie powiem żebym w szoku nie była Ale to było 16 lat temu
Moja ciocia miała mieć dziewczynkę a wyszedł chłopiec wrócił do domu w różowym kocyku ale to było 16 lat temu więc wtedy takie sytuacje na pewno były częstsze.U mojej koleżanki 8 lat temu z chłopczyka zrobiła się dziewczynka także i w tę stronę się zdarza
Dla mnie tez 17..... ja licze jak lekarze nie przyspieszamKażda inaczej mówi na tygodnie ...hihi
a dla Was widzę 18...
Pij dużo żebyś się nie udowodniła.Patrząc na Twoje zdjęcia na instagramie, to nikt Ci niczego nie zabrał, bo piękna jesteś
U mnie w nocy dramat, spotkania z kolezetem co 10 minut. Jak to mówi moja mama - chyba nawet śledzia z wigilii zwróciłam.
Zasnęłam koło 3,z mega bólem żołądka. Teraz wstałam, niby lepiej, ale z kolei biegunka. Padnięta jestem