reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja też się bije z myślami kiedy coś zacząć kupować , myślałam tak początek 6 mca ale 15 maja mam polowkowe i jak mi powie płeć to nie wiem czy wytrzymam hihi :oops:

Z drugiej strony jaka jest szansa na pomylke w płci na polowkowych ? Często się to zdarza ? :confused:
Pomyłki się zdarzają, ale rzadko.
Raczej może się zdarzyć tak, że nie widać.
Choxiaz moja koleżanka szła na porodowke rodzic dziewczynkę, a wyszedł chłopak :D oni to dopiero mieli zaskoczenie. I to nie tak dawno, bo 3 lata temu

reklama
Chyba mi hormony buzują , wczoraj byłam w sklepie weszłam na dział dziecięcy i łezka mi popłynęła że wzruszenia jak oglądam takie malutkie ubranka 56-62... <3
Jaka to kruszynka będzie na początek.. to moje 1 wyczekiwane dziecko i obiecalam Sobie że będzie mieć wszystko co tylko będzie trzeba...

A teraz słucham kołysanki na YouTube bo męż - chory mąż w pracy i też się wzruszyłam ta melodia z pozytywką.. <3

Mysle ze zadko ale jednak moze - wydaje mi się ze raczej dziewczynka może stać się chłopcem niż na odwrót [emoji14] chociaż w listopadzie rodziła obok mnie dziewczyna która miała mieć chłopca. Jakie było ich zdziwienie kiedy chłopiec okazał się... dziewczynką [emoji23] lekarz później walił żarty typu "jak się ma nasz Staś" [emoji14] ale położne mowily ze nie miały takiego przypadku od lat 90. - czyli raczej rzadkosc :)

No wlawłaś raczej z dziewczynki się chlopak zrobi niż odwrotnie. Nam coś zagadywał że raczej siusiaka widzi... Ale na polowkowych mówił że lepiej bedzbę widać...

Choxiaz moja koleżanka szła na porodowke rodzic dziewczynkę, a wyszedł chłopak :D oni to dopiero mieli zaskoczenie. I to nie tak dawno, bo 3 lata temu

Aha to jaja... Wolę uniknąć takiej sytuacji...

No co najlepiej kupować ubranka unisex ( tj chyba szaro - zielonkawy kolor ubrań ) ???

Siostra kumpla miala tak samo, niestety ona nie potrafila tego zaakceptowac widocznie bylo to dla niej takie przezycie ze biedna skonczyla na leczeniu psychiatrycznym no ale to ekstremalnie skrajny przypadek podejrzewam ze mogla miec juz wczesniej sklonnosci i jakas slabosc psychiczna a akurat taka sytuacja to uwidocznila generlanie juz teraz jest ok [emoji106]

Siostra kumpla miala tak samo, niestety ona nie potrafila tego zaakceptowac widocznie bylo to dla niej takie przezycie ze biedna skonczyla na leczeniu psychiatrycznym no ale to ekstremalnie skrajny przypadek podejrzewam ze mogla miec juz wczesniej sklonnosci i jakas slabosc psychiczna a akurat taka sytuacja to uwidocznila generlanie juz teraz jest ok [emoji106]

O jej współczuję , a może też ja dopadła depresja poporodowa ... Ehh

Ja też się bije z myślami kiedy coś zacząć kupować , myślałam tak początek 6 mca ale 15 maja mam polowkowe i jak mi powie płeć to nie wiem czy wytrzymam hihi :oops:

Z drugiej strony jaka jest szansa na pomylke w płci na polowkowych ? Często się to zdarza ? :confused:
Pomylki raczej rzadko aie zdarzala, ale maluch moze sie dupka wypiac i nie pokazac co ma miedzy nogami :p

reklama
Aha to jaja... Wolę uniknąć takiej sytuacji...

No co najlepiej kupować ubranka unisex ( tj chyba szaro - zielonkawy kolor ubrań ) ???
Ja kupiłam już trochę ubranek , większość uniwersalnych np białe, bezowe , szare, kolorowe , zamówiłam tez dwa otulacze ze Small Design bo były mega przecenione ... tez uniwersalne , jeden cały biały drugi biały w zielone liście :):p

Do góry