reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Urodziłas w 24 tyg ???
Tak,ale córcia nie dała rady...

Mnie moja gin też zawsze wziernikiem i na pewno maca brzuch,ale jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi czy wsadza tam palucha :)
A ja dzisiaj,wbrew wszelakim zaleceniom,zabrałam się za kuchnię. Umyłam szafki,generalnie posprzątałam blaty,zlew itd,a nawet okno przetarłam. A jaka dumna z siebie jestem :)

reklama
Pomyślałam najpierw, że może ona wprawiona w bojach i jeśli przed ciąża dużo chodziła to dla niej to normalne, ale jeśli nawet butów nie miała odpowiednich, to na pewno turystka, a to już odpowiedzialne nie jest... Tym bardziej w lecie, gdzie upał i o zaslabniecie nie trudno...

Kurde to ja się boję dzioba zamoczyć w kawie z kofeiną żeby Dziecku nie zaszkodzić A tu Giewont :-D
Jestem wariatka ;-)

Tak,ale córcia nie dała rady...

Mnie moja gin też zawsze wziernikiem i na pewno maca brzuch,ale jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi czy wsadza tam palucha :)
A ja dzisiaj,wbrew wszelakim zaleceniom,zabrałam się za kuchnię. Umyłam szafki,generalnie posprzątałam blaty,zlew itd,a nawet okno przetarłam. A jaka dumna z siebie jestem :)

Boziu Drogi !!!! Co Ty biedna z Mężem musiałaś przeżyć :-(
Ściskam Cię bardzo mocno!!!

Kurde to ja się boję dzioba zamoczyć w kawie z kofeiną żeby Dziecku nie zaszkodzić A tu Giewont :-D
Jestem wariatka ;-)
Tez tak mam i te dzisiejsze okna to było moje ekstremum :D Ale moja gin ostatnio mi powiedziała,że jeśli zawsze kofeina działała na mnie przeciwbólowo,to z jednej łyzeczki kawę z mlekiem mogę wypić. W drodze wyjątku rzecz jasna :)

@Aga10_2018 pamietamy,ale nie wracamy do tego. Tak jest łatwiej :) Teraz jesteśmy pełni nadziei :)

Na początku ciąży postanowiliśmy, że zakupy zaczniemy robić na przełomie 5/6 msc. Ale jak pojade 8 maja na wizyte i w końcu poznam płeć- mam nadzieję- to chyba nie wytrzymam i jednak coś kupie
U nas zakupy zależą od płci :) jak będzie chłopczyk to praktycznie wszystko mamy bo synek z listopada - pod koniec ciąży pewnie dokupie kilka sztuk nowych ubranek. No ale jeśli jakimś cudem będzie dziewczynka to jestem w totalnej d... nic nie mam. A że nie lubię ubierać chłopca w dziewczęce ciuszki i na odwrót to pewnie będzie bieganina :) ale będę chciała mieć pewność że czasem siusiak się nie pojawi więc ewentualne zakupy napewno 3 trymestr.

Ojjj.. Ja zawsze cera jak pupcia niemowlęcia a teraz pryszczy cala masa.. I nawet na dekolcie ;/ ale mam nadzieję, że to śliczny synek tak psoci ;)
A mnie sie cera poprawiła,ale to może po odstawieniu duphastonu :) I nawet zbladłam a mam cerę naczynkową,której zawsze się wstydziłam bo wiecznie dziób czerwony

reklama
Do góry