reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja miałam okres 9 stycznia i jestem płaska jak deska jeszcze.

Dostałam wyniki bety 133,80 (4 tydzień [emoji173]️) progesteron 21,460 ng/ml

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mamy jak się dzisiaj czujecie? Ja od rana śpię. Zaraz na zajęcia do dzieci wychodzę (uczę angielskiego) ale boję się, że nie podolam temu zadaniu.

No ja myślałam ze w pracy dzieci dziś pozabijam. Byłam ma skraju załamania nerwowego który prawie się skończył płaczem.
Na 1 wizycie u lekarza proszę o L4 bo nie zniosę tego [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na 15:15 mam pierwszą wizytę u ginekologa. Boję się strasznie czy wszystko ok się rozwija....

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Czaję się i czaję żeby tutaj do was dołączyć. 2 lutego zrobiłam z ciekawości test, był to 21dc a test ładnie pozytywny. Termin wychodzi na 20.10.2018. Czy przyjmiecie mnie do siebie? ;)

reklama
Hej dziewczyny! Czaję się i czaję żeby tutaj do was dołączyć. 2 lutego zrobiłam z ciekawości test, był to 21dc a test ładnie pozytywny. Termin wychodzi na 20.10.2018. Czy przyjmiecie mnie do siebie? ;)

Witamy !!!!! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry