Ja też 9 majaJa mam następną wizytę 9 maja, również mam nadzieję, że dowiem się kto mieszka w brzuszku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też 9 majaJa mam następną wizytę 9 maja, również mam nadzieję, że dowiem się kto mieszka w brzuszku
Witamy serdecznie:-) ale nas dużo - mamusiek po raz trzeci[emoji1319]
Przecież prenatalne i usg na zwykłej wizycie robi się na tym samym sprzęcie (?) chyba ze na prenatalnych byłaś u kogoś innego.
Ale jak do jednego lekarza to to jest jeden i ten sam aparat usg
Witaj w klubie, gdy coś koło mnie zaczyna latać odrazu panikaNie no bez przesady , nie gniewam się hihi .
ja się boje tych różnych robaczków i latających cudów .... Eh . Taka moja natura .
I ja :Ja też 9 maja
No ja prenatalne robię w klinice badań prenatalnych wiec sprzęt maja super hiper. I nie robi mi tego lekarz prowadzący tylko lekarze stricte zajmujący se badaniami prenatalnymi którzy maja certyfikat
Ja brałam i mój miał 4060 [emoji14] pierwszy 3500. Ale czytałam że jeśli kobieta waży znacznie więcej przed drugą ciaza w porównaniu do pierwszej to dziecko często jest większe. U mnie by się zgadzałoA ja się dzisiaj nasłuchałam, że kobiety, które w ciąży biorą witaminy,
Ja biorę Mama DHA, rodzą bardzo duże dzieci, czy to prawda doświadczone Mamy ?
Koleżanka mówiła dzisiaj, że jej syn ponad 4 kg ważył. Brała codziennie witaminy i położna jej powiedziała, że to przez to.
Wiecie co ..... ostatnio jestem ciagle bardzo głodna .... a nie mam na nic apetytu , jem chleb z masłem
Nie bo ja młodsza [emoji14] rocznik 91A ja chyba najmlodsza z tych mamusiek pi raz 3