reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
No to ja tak samo robię u dr z certyfikatem i w klinice specjalizującej się w badaniach prenatalnych. Szkoda że każde USG nie jest takie mega ładne wyraźne . Cena też jest większa 300-350 chyba płaciłam
Ja teraz na drugie prenatalne mam u gina z certyfikatem na super sprzęcie bo specjalizują się tylko w tym. I na nfz. Dostałam skierowanie od mojej ginki na nfz

Wiecie co ..... ostatnio jestem ciagle bardzo głodna .... a nie mam na nic apetytu , jem chleb z masłem :rolleyes2:

Mam tak samo , jadłam ok 19 kanapki , jest 21 i mi burczy w brzuchu , co jest grane ?
Też już teraz na noc jem kanapkę z masłem bo w ciągu dnia już wszystko jem i nie mam na nic smaku , bez sensu .

Dzidziuś jest głodny czy co się dzieje z tym burczeniem ?

Mam tak samo , jadłam ok 19 kanapki , jest 21 i mi burczy w brzuchu , co jest grane ?
Też już teraz na noc jem kanapkę z masłem bo w ciągu dnia już wszystko jem i nie mam na nic smaku , bez sensu .

Dzidziuś jest głodny czy co się dzieje z tym burczeniem ?
Ja dzisiaj jadłam cały dzień... Non stop głodna. 2 śniadania , pomidorowke to z 3 talerze łącznie, drugie danie solidne, i jeszcze jakieś żelki przegryzalam... Teraz to mam wyrzuty sumienia, leże i czuje sie przepełniona pierwszy raz od rana..

Mi prenatalne robiła moja gin, ma dobry sprzęt do USG, jak mi pokazała dzidziusia z odpowiedniej perspektywy to sama widziałam że syn :D widać że coś tam ma między nogami :D zdjęcie z 12+4
Zobacz załącznik 850284

Przecież w tym tygodniu nie ma narządów rozrodczych tylko wyrostki płciowe.
U dziewczynek wyglądają tak samo

reklama
Ja też nic nie przytyłam. Może pół kg. Ale mi się waga w ciągu dnia potrafi o 2kg zmienić :D zależnie od tego jak pojem. Tylko że ja jestem strasznie filigranowa, 43 kilo i 153 wzrostu więc np brzuch mi wyskoczył tylko na samej wadze jakoś się nie odbija. Za to miałam nadzieję że biust mi choć trochę urośnie, a tu dalej B i to nie z górnej granicy :D
Ciesz się z małych cycków, na starość nie będzie nic wisieć. Ja mam zwykle małe B, teraz w ciąży mi do c podrosly i wydają mi się za duże. Chciałabym aby po porodzie wróciły do swej małej, wielkości.

Do góry