Kffiatek
Fanka BB :)
Hej, mamy podobną sytuację[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, mamy podobną sytuację[emoji16]
Witaj w klubie, gdy coś koło mnie zaczyna latać odrazu panika![]()
Ja teraz na drugie prenatalne mam u gina z certyfikatem na super sprzęcie bo specjalizują się tylko w tym. I na nfz. Dostałam skierowanie od mojej ginki na nfzNo to ja tak samo robię u dr z certyfikatem i w klinice specjalizującej się w badaniach prenatalnych. Szkoda że każde USG nie jest takie mega ładne wyraźne . Cena też jest większa 300-350 chyba płaciłam
Wiecie co ..... ostatnio jestem ciagle bardzo głodna .... a nie mam na nic apetytu , jem chleb z masłem![]()
Ja dokladnie tak samo... badania u lekarza ktory same prenatalne robi w klinice na bardzo dooobrym sprzecie...
Tez uwazam ze co 2 lekarzy to nie 1
Ja dzisiaj jadłam cały dzień... Non stop głodna. 2 śniadania , pomidorowke to z 3 talerze łącznie, drugie danie solidne, i jeszcze jakieś żelki przegryzalam... Teraz to mam wyrzuty sumienia, leże i czuje sie przepełniona pierwszy raz od rana..Mam tak samo , jadłam ok 19 kanapki , jest 21 i mi burczy w brzuchu , co jest grane ?
Też już teraz na noc jem kanapkę z masłem bo w ciągu dnia już wszystko jem i nie mam na nic smaku , bez sensu .
Dzidziuś jest głodny czy co się dzieje z tym burczeniem ?
Też je zamówiłam i prawie 2 tygodnie już czekam i doczekać się nie mogę;-(
My dzisiaj znalazłyśmy piaszczysta plażęwiatr zimny, ale kto by się przejmował
Zobacz załącznik 850251
Mi prenatalne robiła moja gin, ma dobry sprzęt do USG, jak mi pokazała dzidziusia z odpowiedniej perspektywy to sama widziałam że synwidać że coś tam ma między nogami
zdjęcie z 12+4
Zobacz załącznik 850284
Ciesz się z małych cycków, na starość nie będzie nic wisieć. Ja mam zwykle małe B, teraz w ciąży mi do c podrosly i wydają mi się za duże. Chciałabym aby po porodzie wróciły do swej małej, wielkości.Ja też nic nie przytyłam. Może pół kg. Ale mi się waga w ciągu dnia potrafi o 2kg zmienićzależnie od tego jak pojem. Tylko że ja jestem strasznie filigranowa, 43 kilo i 153 wzrostu więc np brzuch mi wyskoczył tylko na samej wadze jakoś się nie odbija. Za to miałam nadzieję że biust mi choć trochę urośnie, a tu dalej B i to nie z górnej granicy
![]()