reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

No ja prenatalne robię w klinice badań prenatalnych wiec sprzęt maja super hiper. I nie robi mi tego lekarz prowadzący tylko lekarze stricte zajmujący se badaniami prenatalnymi którzy maja certyfikat

Wiem, wiem tez powtarzałam prenatalne u certyfikowanego gina ;) ale sprzęt ma jednakowy co moja prowadząca, wiec już nie będę brać dodatkowych wizyt

reklama
Ja po wizycie u endo...
Tarczyca okey.... lek dala te co tydzien temu prywatny zalecil..plus jodit.... jodu mam brac...i bede powtarzac badabia

A maz angina ropna..znowu na antybiotyku..ale na l4 nie moze drugi raz iść

Ja.zdycham

Witaj w klubie, gdy coś koło mnie zaczyna latać odrazu panika:ninja2:
Ja mam identycznie.. a teraz tez ma tak moj syn [emoji14]
Osz Ty :) a czemu nie ma Cie na liscie?

Z jakich roczników masz dzieci?

Chyba ze ja slepa jestem to zwale na chorobe i ciąże :)
Bo dopiero dzis mummi mi podala dane do listy [emoji14] rano wrzuce, bo juz nie bede na lapka wchodzic.

Już na 100% Ci powiedzieli ? Ja jestem
Trochę zła ze mój lekarz dziś nic nie widział rzekomo ... na prenatalnych mieli taki super sprzęt a tu jednak różnica była
Mi prenatalne robiła moja gin, ma dobry sprzęt do USG, jak mi pokazała dzidziusia z odpowiedniej perspektywy to sama widziałam że syn :D widać że coś tam ma między nogami :D zdjęcie z 12+4
IMG_20180419_203545751_HDR_20180424202052513.jpg

Załączniki

• IMG_20180419_203545751_HDR_20180424202052513.jpg
    IMG_20180419_203545751_HDR_20180424202052513.jpg
    97 KB · Wyświetleń: 355
cześć dziewczyny! wybaczcie ale po raz pierwszy odkąd do Was dołączyłam nie jestem w stanie nadrobić Waszych postów!!! jest ich AŻ 52 strony! wybaczcie ale każdą chwilę spędzamy z siostrą bo mamy dużo do nadrobienia ;)
wczoraj czułam bardzo wyraźne ruchy malucha, niestety dziś ani jednego malutkiego puknięcia...

reklama
No ja prenatalne robię w klinice badań prenatalnych wiec sprzęt maja super hiper. I nie robi mi tego lekarz prowadzący tylko lekarze stricte zajmujący se badaniami prenatalnymi którzy maja certyfikat

No to ja tak samo robię u dr z certyfikatem i w klinice specjalizującej się w badaniach prenatalnych. Szkoda że każde USG nie jest takie mega ładne wyraźne . Cena też jest większa 300-350 chyba płaciłam

Do góry