Igorowelove
Moderatorka
Gratulacje! Duzo milosci! <3A ja mam dzisiaj 6. rocznicę ślubu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Duzo milosci! <3A ja mam dzisiaj 6. rocznicę ślubu
A ja mam dzisiaj 6. rocznicę ślubu
Tyle piszecie że ledwo nadążam
Co do porodów to ja chce cc, niewyobrażam sobie żeby było inaczej...
mam koleżankę która również chciała cc i miała już to uzgodnione z lekarzem a urodziła naturalnie w 30 min!!! Jak przyjechała do szpitala to się okazało że ma już rozwarcie i nie ma po co robić cc, lekarz poprosił żeby mu zaufała i urodziła SN. Poród wspomina super! Nie żałuje decyzji.
Druga urodziła SN w 3 godz też nie wspomina źle. Ale znam tez takie co rodziły 15 godz i więcej i z pewnością nie mówią że było łatwo!
Nie znam natomiast żadnej historii w srod koleżanek która by zle wspominała cc.
Każda z nas jest inna i inaczej to przejdzie, ja wiem że nie chce rodzic SN nawet gdybym usłyszała że ułożenie dziecka jest idealne i poród będzie szybki...
Gratulacje! Duzo milosci! <3
DziękiSuper gratulacje
A co do porodu to najlepiej by było, gdyby wypowiadały się osoby, które przeszły oba rodzaje, ale to chyba ciężko ja miałam sn i nie wspominam tego zbyt dobrze. Z perspektywy czasu wydaje mi się, że lekarze popełnili kilka błędów (za późno dostałam znieczulenie, nie czułam parcia, bo nagle sie okazało, że mam pełne rozwarcie i już mam przeć:/). Potem źle mnie zszyli, po trzech tygodniach miałam zabieg ponownego szycia. ALE!!! Jeśli będzie wszystko ok, to mimo wszystko chcę rodzić naturalnie, wiem już czego się spodziewać i ten ból jest nie do opisania, ale da się go przecież znieść i co najlepsze jakoś szybko sie o nim zapomina no i już nie zechcę znieczulenia.
Gratulacje, ja wczoraj 7 rocznice związku [emoji4][emoji173]A ja mam dzisiaj 6. rocznicę ślubu
Wszystkiego najlepszego i dużo miłości na kolejne wspólne lataA ja mam dzisiaj 6. rocznicę ślubu
Więc też wszystkiego najlepszego i dużo miłościGratulacje, ja wczoraj 7 rocznice związku [emoji4][emoji173]