Ka30sia
Fanka BB :)
DziękiWszystkiego najlepszego i dużo miłości na kolejne wspólne lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiWszystkiego najlepszego i dużo miłości na kolejne wspólne lata
Więc też wszystkiego najlepszego i dużo miłości
Dzięki i też gratulujęGratulacje, ja wczoraj 7 rocznice związku [emoji4][emoji173]
A co do porodu to najlepiej by było, gdyby wypowiadały się osoby, które przeszły oba rodzaje, ale to chyba ciężko ja miałam sn i nie wspominam tego zbyt dobrze. Z perspektywy czasu wydaje mi się, że lekarze popełnili kilka błędów (za późno dostałam znieczulenie, nie czułam parcia, bo nagle sie okazało, że mam pełne rozwarcie i już mam przeć:/). Potem źle mnie zszyli, po trzech tygodniach miałam zabieg ponownego szycia. ALE!!! Jeśli będzie wszystko ok, to mimo wszystko chcę rodzić naturalnie, wiem już czego się spodziewać i ten ból jest nie do opisania, ale da się go przecież znieść i co najlepsze jakoś szybko sie o nim zapomina no i już nie zechcę znieczulenia.
Heh, ja rodziłam na dwa sposoby, pierwszy sn a potem cc i mogę powiedzieć jedno- każdy sposób jest mega słaby Wolałabym znosić i wysiadywać jajka
Pięknie [emoji7]Wrzuciłam na fb, ale wrzucę Wam tutaj. Moje dziecko mnie zdziwiło jak ładne zdjęcie mi zrobiła Zobacz załącznik 848981
Wrzuciłam na fb, ale wrzucę Wam tutaj. Moje dziecko mnie zdziwiło jak ładne zdjęcie mi zrobiła Zobacz załącznik 848981
Piękny brzusio <3Wrzuciłam na fb, ale wrzucę Wam tutaj. Moje dziecko mnie zdziwiło jak ładne zdjęcie mi zrobiła Zobacz załącznik 848981