reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Tzn powinien w tym momencie zobaczyć pęcherzyk ciążowy wiec potrafi wtedy określić czy dobrze się zagnieździł itd ale poza tym nic więcej i rzeczywiście będziesz musiała powtórzyć wtedy za 2 tyg. Kasa nie mała ale twoja decyzja, sama wiem że ciężko wytrzymac [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tzn powinien w tym momencie zobaczyć pęcherzyk ciążowy wiec potrafi wtedy określić czy dobrze się zagnieździł itd ale poza tym nic więcej i rzeczywiście będziesz musiała powtórzyć wtedy za 2 tyg. Kasa nie mała ale twoja decyzja, sama wiem że ciężko wytrzymac [emoji4]

No strasznie .... ja od 4 dni robie codziennie testy ciążowe. Dziś byłam na 2 becie jutro wynik odbieram.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ok, daj znać jaki wynik [emoji4] ale napewno będzie wszystko w porządku.

No właśnie .... ide pierwszy raz do tego lekarza i to prywatnie , każda wizyta z usg 140 zł nie chce płacić jak nic nie zobaczę ....

I co zobaczyłaś ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widziałam pęcherzyk ciążowy - bardzo wczesna ciąża

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

Aaa robienie testów ciążowych na początku codziennie to chyba też normalka [emoji23]... przynajmniej ja tak miałam

Fajnie [emoji4] następny termin za 2 tyg? Czy jakoś dalej jeszcze?

Ja to czekam na wyniki bety. A wizytę mam 15.02 ale to będzie pierwszą i jestem od razu po ciąży (znaczy się 7 miesiecy) więc nawet nie wiem w którym tyg. Strasznie chciałabym wiedzieć czy od razu się zorietowalam że jestem w ciąży czy może chodziłam dwa miesiące zanim się dowiedziałam. Kreski na testach takie grube i mocno się zarysowuja już po minucie więc raczej to nie 6-7 tc. No ale zobaczymy.

Czy już mówicie rodzinie najbliższej? Czy są jacyś mężowie co dowiedzą się dopiero 14?

reklama
Do góry