reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Czy któraś z Was ma już pierwsze objawy ciąży? Do testowania u mnie jeszcze trochę ale dzisiaj wyszły mi plamy na buzi i podstawowa temperatura też jest wyższa także nadzieję mam coraz większe;) Jestem tak nakręcona że aż się boję żeby nie wyszła przypadkiem ciąża urojona... I nie pamiętam żebym aż tak w pierwszej ciąży się nakręcała.

U mnie z pierwszych objawów było powiększenie piersi i niebieskie żyłki ( bo bolały mnie przed każdym cyklem tym razem też ale nie jakoś inaczej) i wstawanie do toalety dwa, trzy razy w nocy. Nic poza tym.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! Moge dołączyć? Jestem nowa na forum a w piątek, sobote i niedziele zrobiłam testy i na wszystkich 2 kreseczki!
Dzisiaj planowany dzień okresu -który oczywiście nie przyszedł. Termin według OM 15 październik :)
Świetna informacja [emoji4] gratulacje !

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z Was ma już pierwsze objawy ciąży? Do testowania u mnie jeszcze trochę ale dzisiaj wyszły mi plamy na buzi i podstawowa temperatura też jest wyższa także nadzieję mam coraz większe;) Jestem tak nakręcona że aż się boję żeby nie wyszła przypadkiem ciąża urojona... I nie pamiętam żebym aż tak w pierwszej ciąży się nakręcała.
Ja już miałam 2 dni przed przewidywanym okresem. Ciągle biegam do ubikacji , mdli mnie tylko , widać na piersiach niebieski zylki. Włosy zaczęły mi się przetluszczac. I charakterystyczny ból w dole brzucha (ciagniecie, ból podobny do miesiaczkowego ) .

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

Mnie tez mdli - w sumie dziś zaczęło, ciagle mi się odbija.
I pobolewa mnie podbrzusze i jajniki - właśnie takie uczucie rozpierania. Poza tym - sorry za szczerość, ciagle się czuje jakbym miała mokro w majtkach [emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja miałam mdłości już z tydzień, od dwóch dni bardziej. Boli jak rozciąga się macica, sikam jak kot i smakują mi rodzynki których nienawodzilam od urodzenia. No i piersi urosły, że musiałam kupić już troszkę większy stanik (zawsze były małe a teraz wyglądają jakbym w okres dojrzewania wchodziła). A i obsypalo mi twarz.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie tez mdli - w sumie dziś zaczęło, ciagle mi się odbija.
I pobolewa mnie podbrzusze i jajniki - właśnie takie uczucie rozpierania. Poza tym - sorry za szczerość, ciagle się czuje jakbym miała mokro w majtkach [emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Z tym mokro w majtkach też tak mam. Nawet dziś myślałam podpaski zamiast wkładek użyć. Jednak pozostałam przy tym drugim.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry