reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja miałam mdłości już z tydzień, od dwóch dni bardziej. Boli jak rozciąga się macica, sikam jak kot i smakują mi rodzynki których nienawodzilam od urodzenia. No i piersi urosły, że musiałam kupić już troszkę większy stanik (zawsze były małe a teraz wyglądają jakbym w okres dojrzewania wchodziła). A i obsypalo mi twarz.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu mi tez obsypalo twarz ! Właśnie przed chwila marudziłam Malzowi ze wyglądam jak g.... normalnie wulkany !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja mdłości i wilgotno w majtkach miałam z miesiąc temu/3 tygodnie temu. No ale zobaczymy jak betę odbiore na który to tydzień wychodzi

Ja już miałam 2 dni przed przewidywanym okresem. Ciągle biegam do ubikacji , mdli mnie tylko , widać na piersiach niebieski zylki. Włosy zaczęły mi się przetluszczac. I charakterystyczny ból w dole brzucha (ciagniecie, ból podobny do miesiaczkowego ) .

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

Ja jestem juz po wielkiej pizzy hawajskiej juz 3 noc mi sie snila to maz mi kupil wielka pizze na lepszy humor ;-) ogolnie nie mam.jakichs zachcianek ale w nocy budze sie mega glodna nawet wstaje o 1/2 w nocy zeby cos zjesc maz w szoku jest w oierwszej ciazy tak.mialam.ale.dopiero.jak.juz mialam wielki brzuszek xD

Dziewczyny a kiedy idziecie na 1 wizytę do ginekologa ? Ja jestem zapisana na 13 lutego- według OM to będzie 5t1d i zastanawiam się czy nie przemówić tego na 21 lutego czyli byłby to 6t2d.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny a kiedy idziecie na 1 wizytę do ginekologa ? Ja jestem zapisana na 13 lutego- według OM to będzie 5t1d i zastanawiam się czy nie przemówić tego na 21 lutego czyli byłby to 6t2d.

W tym wcześniejszym terminie będzie zapewne widać tylko pęcherzyk ciążowy, w tym drugim powinna bym wyczuwalna akcja serca...to od ciebie zależy. Może zadzwoń i zapytaj? Mój lekarz mówił że najwcześniej proponuje piątek czyli będzie to właśnie 6t2d lub weekend.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj. Termin tez mam na 15.10 :)
Wizyte mam 14 lutego, a druga na w razie co 20 lutego. Pewnie na pierwszej wizycie bedzie tylko pęcherzyk (oby wogole). Ale pojde ze względu na moje wcześniejsze niepowodzenia.

W tym wcześniejszym terminie będzie zapewne widać tylko pęcherzyk ciążowy, w tym drugim powinna bym wyczuwalna akcja serca...to od ciebie zależy. Może zadzwoń i zapytaj? Mój lekarz mówił że najwcześniej proponuje piątek czyli będzie to właśnie 6t2d lub weekend.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie .... ide pierwszy raz do tego lekarza i to prywatnie , każda wizyta z usg 140 zł nie chce płacić jak nic nie zobaczę ....
Ja już byłam dziś

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png
I co zobaczyłaś ?

reklama
Witaj. Termin tez mam na 15.10 :)
Wizyte mam 14 lutego, a druga na w razie co 20 lutego. Pewnie na pierwszej wizycie bedzie tylko pęcherzyk (oby wogole). Ale pojde ze względu na moje wcześniejsze niepowodzenia.

Tez myślałam żeby przepisać na 14 lutego, w końcu walentynki, co może pójść nie tak
[emoji23]

Do góry