reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja miałam mdłości już z tydzień, od dwóch dni bardziej. Boli jak rozciąga się macica, sikam jak kot i smakują mi rodzynki których nienawodzilam od urodzenia. No i piersi urosły, że musiałam kupić już troszkę większy stanik (zawsze były małe a teraz wyglądają jakbym w okres dojrzewania wchodziła). A i obsypalo mi twarz.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu mi tez obsypalo twarz ! Właśnie przed chwila marudziłam Malzowi ze wyglądam jak g.... normalnie wulkany !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja mdłości i wilgotno w majtkach miałam z miesiąc temu/3 tygodnie temu. No ale zobaczymy jak betę odbiore na który to tydzień wychodzi

Ja już miałam 2 dni przed przewidywanym okresem. Ciągle biegam do ubikacji , mdli mnie tylko , widać na piersiach niebieski zylki. Włosy zaczęły mi się przetluszczac. I charakterystyczny ból w dole brzucha (ciagniecie, ból podobny do miesiaczkowego ) .

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

Ja jestem juz po wielkiej pizzy hawajskiej juz 3 noc mi sie snila to maz mi kupil wielka pizze na lepszy humor ;-) ogolnie nie mam.jakichs zachcianek ale w nocy budze sie mega glodna nawet wstaje o 1/2 w nocy zeby cos zjesc maz w szoku jest w oierwszej ciazy tak.mialam.ale.dopiero.jak.juz mialam wielki brzuszek xD

Dziewczyny a kiedy idziecie na 1 wizytę do ginekologa ? Ja jestem zapisana na 13 lutego- według OM to będzie 5t1d i zastanawiam się czy nie przemówić tego na 21 lutego czyli byłby to 6t2d.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny a kiedy idziecie na 1 wizytę do ginekologa ? Ja jestem zapisana na 13 lutego- według OM to będzie 5t1d i zastanawiam się czy nie przemówić tego na 21 lutego czyli byłby to 6t2d.

W tym wcześniejszym terminie będzie zapewne widać tylko pęcherzyk ciążowy, w tym drugim powinna bym wyczuwalna akcja serca...to od ciebie zależy. Może zadzwoń i zapytaj? Mój lekarz mówił że najwcześniej proponuje piątek czyli będzie to właśnie 6t2d lub weekend.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj. Termin tez mam na 15.10 :)
Wizyte mam 14 lutego, a druga na w razie co 20 lutego. Pewnie na pierwszej wizycie bedzie tylko pęcherzyk (oby wogole). Ale pojde ze względu na moje wcześniejsze niepowodzenia.

W tym wcześniejszym terminie będzie zapewne widać tylko pęcherzyk ciążowy, w tym drugim powinna bym wyczuwalna akcja serca...to od ciebie zależy. Może zadzwoń i zapytaj? Mój lekarz mówił że najwcześniej proponuje piątek czyli będzie to właśnie 6t2d lub weekend.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie .... ide pierwszy raz do tego lekarza i to prywatnie , każda wizyta z usg 140 zł nie chce płacić jak nic nie zobaczę ....
Ja już byłam dziś

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png
I co zobaczyłaś ?

reklama
Witaj. Termin tez mam na 15.10 :)
Wizyte mam 14 lutego, a druga na w razie co 20 lutego. Pewnie na pierwszej wizycie bedzie tylko pęcherzyk (oby wogole). Ale pojde ze względu na moje wcześniejsze niepowodzenia.

Tez myślałam żeby przepisać na 14 lutego, w końcu walentynki, co może pójść nie tak
[emoji23]

Do góry