Ja też marcu 29^^Ja w marcu 29[emoji85]
Czyli pośrodku stawki gdzies
Drogie Panie 5+5tc do gina to ok czy za szybko?
reklama
Szalona 29
Moderatorka
Tak, za tydzień druga tura gosci...
I jeszcze mialam wychodme z mężem do kina bez dzieci
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Witam Was Dziewczyny. Od kilku dni podczytuje Wasz wątek...
Mam na imię Emilia, jestem w 7 tyg ciąży. Dziś miałam wizytę i słyszałam pierwszy raz bicie serduszka. [emoji7]
Jest to moje drugie dziecko. Mam syna 9 lat. Z tego co zdążyłam się zorientować jestem najstarszą mamusią na tym forum [emoji50] w tym roku w grudniu skończę 37 lat.
Jestem bardzo szczęśliwa, że znów jest mi dane nosić pod sercem Nowe Życie. Długo czekaliśmy na nasz Skarb.
Tym razem o ciąży dowiedziałam się dość zaskakująco...Bo był to dzień niewątpliwie najtrudniejszy ze wszystkich. Miałam okropne zawroty głowy i wymioty...z lęku przed lekami jakie mogliby mi podawać lekarze zrobiłam na kleczkach w kibelku test który okazał się pozytywny. A to był cykl z którego zdaniem mojego lekarza nie miało być owulacji...i byłam mega zaskoczona. Potem szpital...szukanie ciąży pozamacicznej bo to był 4 tydz. mnóstwo wątpliwości...ale to już za nami bthcg rosło a ja wbrew lekarzom czułam, że wszystko jest dobrze. [emoji4] miło mi że mogę dołączyć do grona mamuś październikowych.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam na imię Emilia, jestem w 7 tyg ciąży. Dziś miałam wizytę i słyszałam pierwszy raz bicie serduszka. [emoji7]
Jest to moje drugie dziecko. Mam syna 9 lat. Z tego co zdążyłam się zorientować jestem najstarszą mamusią na tym forum [emoji50] w tym roku w grudniu skończę 37 lat.
Jestem bardzo szczęśliwa, że znów jest mi dane nosić pod sercem Nowe Życie. Długo czekaliśmy na nasz Skarb.
Tym razem o ciąży dowiedziałam się dość zaskakująco...Bo był to dzień niewątpliwie najtrudniejszy ze wszystkich. Miałam okropne zawroty głowy i wymioty...z lęku przed lekami jakie mogliby mi podawać lekarze zrobiłam na kleczkach w kibelku test który okazał się pozytywny. A to był cykl z którego zdaniem mojego lekarza nie miało być owulacji...i byłam mega zaskoczona. Potem szpital...szukanie ciąży pozamacicznej bo to był 4 tydz. mnóstwo wątpliwości...ale to już za nami bthcg rosło a ja wbrew lekarzom czułam, że wszystko jest dobrze. [emoji4] miło mi że mogę dołączyć do grona mamuś październikowych.
To jesteśmy 3Ja też marcu 29^^
Szalona 29
Moderatorka
W jakim wieku pozostale dzieci?Hej dziewczyny z mezem staram się o 3 dziecko dzisiaj miałam coś dziwnego z rana jasny różowy śluz i nitki krwi tak nigdy wcześniej nie miałam a mam 6 dni do @?
ola_9090
Fanka BB :)
Super! Gratulacje ! Po takich przejściach napewno wszystko będzie dobrze [emoji4]Witam Was Dziewczyny. Od kilku dni podczytuje Wasz wątek...
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Szalona 29
Moderatorka
Według .nie za bardzo się przejmujecie tymi przyrostami to jest tylko założenie że tak powinno być ale czasami idzie to troszkę wolniej albo nagle któregoś dnia przyspieszy i jest wszystko w porządku
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak samo uważam... nie macie wplywu na bete...
Szalona 29
Moderatorka
U mnie tez dwojka pierwszych dzieci to zlote strzaly, a teraz wpadlismyTo fajnie już 5 miesiąc się staramy z dwójka poprzednich dzieci było za pierwszym razem a teraz trzeba dłużej się starać.
Szalona 29
Moderatorka
My dopiero zaczęliśmy sie starać, to nasz pierwszy cykl.. mysle ze szczesliwy [emoji4] a w sobote bierzemy ślub, juz nie wytrzymalismy [emoji28] no i tez nie mamy innych dzieci
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje, tez pamietam ten piekny dzienn szczęścia na nowej drodze....
reklama
Szalona 29
Moderatorka
A po ile lat macie?bo jakoś umknął mi ten fakt
Witam nowe mamusie
Nowe mamusie jest zrobiony temat obok tego naszrgo4...
Lista mam październikowych... tam sa lata... ilosc dzieci..
Ja mam 29 lat
Pierwszy syn w wieku 27
A drugi w wieku 28 lat