reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Witam Was Dziewczyny. Od kilku dni podczytuje Wasz wątek...
Mam na imię Emilia, jestem w 7 tyg ciąży. Dziś miałam wizytę i słyszałam pierwszy raz bicie serduszka. [emoji7]
Jest to moje drugie dziecko. Mam syna 9 lat. Z tego co zdążyłam się zorientować jestem najstarszą mamusią na tym forum [emoji50] w tym roku w grudniu skończę 37 lat.
Jestem bardzo szczęśliwa, że znów jest mi dane nosić pod sercem Nowe Życie. Długo czekaliśmy na nasz Skarb.
Tym razem o ciąży dowiedziałam się dość zaskakująco...Bo był to dzień niewątpliwie najtrudniejszy ze wszystkich. Miałam okropne zawroty głowy i wymioty...z lęku przed lekami jakie mogliby mi podawać lekarze zrobiłam na kleczkach w kibelku test który okazał się pozytywny. A to był cykl z którego zdaniem mojego lekarza nie miało być owulacji...i byłam mega zaskoczona. Potem szpital...szukanie ciąży pozamacicznej bo to był 4 tydz. mnóstwo wątpliwości...ale to już za nami bthcg rosło a ja wbrew lekarzom czułam, że wszystko jest dobrze. [emoji4] miło mi że mogę dołączyć do grona mamuś październikowych.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was Dziewczyny. Od kilku dni podczytuje Wasz wątek...
Mam na imię Emilia, jestem w 7 tyg ciąży. Dziś miałam wizytę i słyszałam pierwszy raz bicie serduszka. [emoji7]
Jest to moje drugie dziecko. Mam syna 9 lat. Z tego co zdążyłam się zorientować jestem najstarszą mamusią na tym forum [emoji50] w tym roku w grudniu skończę 37 lat.
Jestem bardzo szczęśliwa, że znów jest mi dane nosić pod sercem Nowe Życie. Długo czekaliśmy na nasz Skarb.
Tym razem o ciąży dowiedziałam się dość zaskakująco...Bo był to dzień niewątpliwie najtrudniejszy ze wszystkich. Miałam okropne zawroty głowy i wymioty...z lęku przed lekami jakie mogliby mi podawać lekarze zrobiłam na kleczkach w kibelku test który okazał się pozytywny. A to był cykl z którego zdaniem mojego lekarza nie miało być owulacji...i byłam mega zaskoczona. Potem szpital...szukanie ciąży pozamacicznej bo to był 4 tydz. mnóstwo wątpliwości...ale to już za nami bthcg rosło a ja wbrew lekarzom czułam, że wszystko jest dobrze. [emoji4] miło mi że mogę dołączyć do grona mamuś październikowych.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Gratulacje ! Po takich przejściach napewno wszystko będzie dobrze [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Według .nie za bardzo się przejmujecie tymi przyrostami to jest tylko założenie że tak powinno być ale czasami idzie to troszkę wolniej albo nagle któregoś dnia przyspieszy i jest wszystko w porządku

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak samo uważam... nie macie wplywu na bete...

My dopiero zaczęliśmy sie starać, to nasz pierwszy cykl.. mysle ze szczesliwy [emoji4] a w sobote bierzemy ślub, juz nie wytrzymalismy [emoji28] no i tez nie mamy innych dzieci

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje, tez pamietam ten piekny dzienn :) szczęścia na nowej drodze....

reklama
Do góry