reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mamasima w 1 ciąży brałam falvit mama i folik. Ale tak mi było niedobrze jak brałam te tabletki więc przestałam. I od razu mdłości odeszły. Więc mam jeszcze ważne opakowania to może w tej ciąży da mi bobas je zażywać
.

Też znalazłam falvit mama który zakupiłam w poprzedniej ciąży z której nic nie wyszło. W składzie ma kwas foliowy...może z nadmiaru Cię muliło?
Ja to jakieś z DHA bym chciała znaleźć. Gin zawsze poleca prenataL ale on przekupiony przez przedstawiciela bo wszystko firmowe prenatalu w gabinecie jest.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Ostatnia edycja:
reklama
Mamssima rowniwm miałam najniższą krajową. Pracowałam do 4,5 miesiąca bo dostałam krwawienie. Więc musiałam pójść na zwolnienie.

Wouszka powiem ci ze niechętnie dają na to zwolnienie. Mi lekarz nie dał bo powiedział że to pracodawca musi mi załatwić inne miejsce pracy. Jeśli jej lekarz da takie zwolnienie to super. Ale z tego co wiem po mnie i znajomych to niestety pusialysmy stać po 8-12 h (choć jest w prawie ze stanie łącznie w ciągu dnia max 2h)

Mamasima możliwe że od nadmiaru mnie mulilo, sama nie wiem. Właśnie ja żądło biorę coś cco jest suplementem diety i ma to lekarz wszędzie w gabinecie a ty to na recepcie.

Prace mam biurowa ale z tego co wiem wg prawa kobieta w ciąży nie może siedzieć przy komp dłużej niż 4 h a ja siedzę po 8 h i nie ma innej możliwośći . Nie ma u nas co robić bez komputera

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Raczej już nie mam nadziei że skoczy, że się rozwinie itp.
Teraz tylko pytanie czy pozamaciczna czy biochemiczna.
Niby jest przyrost ale po tylu dniach to on powinien być tysięczny.

Ja biorę tylko kwas foliowy póki co :)

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

ja jak narazie tez pije sam kwas foliowy

Raczej już nie mam nadziei że skoczy, że się rozwinie itp.
Teraz tylko pytanie czy pozamaciczna czy biochemiczna.
Niby jest przyrost ale po tylu dniach to on powinien być tysięczny.

kurcze ja to wg nie znam sie na tych betach nigdy nie robilam i chyba poczekam juz na wizyte u lekarza

reklama
Ja femibion 1 dla wczesnej ciąży [emoji4] wczesniej przez 3 miesiace folik.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też biorę femibion 1, piersi i uda smaruje mustela, brzuch też mam zamiar ale po pierwszym trymestrze bo podobno wcześniej nie jest wskazane żeby masować brzuch

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry