reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja w poprzedniej ciąży hybrydy może z dwa razy miałam, w tej raz - tylko jak jest jakaś szczególna okazja to siostra mi zrobi :) U mnie to się wogóle nie trzyma to cholerstwo, kilka dni i odchodzą. Siostra robi sobie i koleżankom i po trzy tygodnie trzymają [emoji14]

Mialam identycznie jedyne co sie trzymalo to żel ale z tym jest tyle roboty... ostatnio wyprobowalam baze pod hybryde proteinowa jakis cud normalnie utwardza paznokcie jak zel nie do zdarcia bo mi normalnie hybryda odchodzila platami a na tej bazie sa niezniszczalne jak zel [emoji43] szok nigdy nie mialam takich dlugich swoich paznkoci bo tez musze miec utwardzone bez niczego lamia sie i wygladaja koszmarnie

reklama
Mialam identycznie jedyne co sie trzymalo to żel ale z tym jest tyle roboty... ostatnio wyprobowalam baze pod hybryde proteinowa jakis cud normalnie utwardza paznokcie jak zel nie do zdarcia bo mi normalnie hybryda odchodzila platami a na tej bazie sa niezniszczalne jak zel [emoji43] szok nigdy nie mialam takich dlugich swoich paznkoci bo tez musze miec utwardzone bez niczego lamia sie i wygladaja koszmarnie
No właśnie u mnie to nawet żele nie dają rady :/ miałam zrobione na swój ślub to nie dość ze w sukni jeszcze miałam dorabiamy (odpadł przy ubieraniu) to przy kolacji kolejnego się pozbyłam [emoji29]

Dziewczyny, ktora bierze witaminy prenatal duo? Jest napisane na opakowaniu, że należy przyjmować witaminy w trakcie posiłku. Właśnie zorientowałam się, że ja przyjmuję je po posiłku kilka lub kilkanaście minut. To chyba nie ma dużego znczenia? A Wy jak je przyjmujecie?

Dziewczyny, ktora bierze witaminy prenatal duo? Jest napisane na opakowaniu, że należy przyjmować witaminy w trakcie posiłku. Właśnie zorientowałam się, że ja przyjmuję je po posiłku kilka lub kilkanaście minut. To chyba nie ma dużego znczenia? A Wy jak je przyjmujecie?

Ja łykam prenatal dużo 1*1

Serio ? Trzeba w trakcie posiłku ? Ja łykam różnie ale około 15 ... Myślę że to nic strasznego jeśli łykasz inaczej . Ale to tylko moje zdanie lekarzem nie jestem hihi ;)

Ja je biorę zazwyczaj rano - co najwyżej przegryze bananem ale zazwyczaj nie mam czasu jeszcze zjeść :) ale właśnie mi przypomnialaś ze w zeszłej ciąży brałam je podczas obiadu [emoji14]

No oczywiście :) ile tego naświetlania jest... i to lampa skierowana na dłoń. Ja jestem lepszym degeneratem w takim razie i mam założone żele :)
Włosy można malować, a paznokci nie ? Bez przesady ;)
Żel czy hybryda to prawie nie ma różnicy, ja z żelu zrezygnowałam tylko z tego względu że sama sobie nakładam, żel ściągam frezarką a teraz chciałam ograniczyć jej stosowanie ze względu na pyłki, pomimo tego, że zawsze pracuję w maseczce to i tak zawsze pyłki się przedostają...

Ja je biorę zazwyczaj rano - co najwyżej przegryze bananem ale zazwyczaj nie mam czasu jeszcze zjeść :) ale właśnie mi przypomnialaś ze w zeszłej ciąży brałam je podczas obiadu [emoji14]
Ja biorę rano po śniadaniu jedną różową i jedną bezbarwną. Zastanawiam się co zrobię z resztą tych bezbarwnych kapsułek, bo ich jest dwa razy więcej niż różowych... xd

Ja biorę rano po śniadaniu jedną różową i jedną bezbarwną. Zastanawiam się co zrobię z resztą tych bezbarwnych kapsułek, bo ich jest dwa razy więcej niż różowych... xd
Ja brałam 1 różową i 2 przezroczyste - to kwas dha wspomagający rozwój mózgu (zwłaszcza potrzebny gdy spozywasz mała ilość ryb) dlatego warto brać 2 ;)

Ja brałam 1 różową i 2 przezroczyste - to kwas dha wspomagający rozwój mózgu (zwłaszcza potrzebny gdy spozywasz mała ilość ryb) dlatego warto brać 2 ;)

Chwila chwila jaka bezbarwna tabletka ? W moim opakowaniu są tylko te różowe tabletki ? Nie ma bezbarwnej ? Hmmmm ...

Widziałam w net ta bezbarwna jak tran wygląda , miałyście je w pakiecie w opakowaniu ? Ten kwas dha ? I je łykacie 2*1 ten kwas dha w sensie ?

reklama
Tak. Mam kwas dha w opakowaniu. Witaminy nazywają sie prenatal duo 600 dha. I od jutra zacznę łykać 2 bezbarwne, bo później one mi zostaną, tylko jakoś nie pamiętam zazwyczaj o tej drugiej...

Do góry