reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
ja ubranka prałam w DELIKATNE a potem prasowałam, jednak dość szybko zaczęłam prac w zwykłym trybie i przestałam prasować.
Ja kiedyś miałam hopla na punkcie paznokci, tym bardziej że koleżanka robi, ale od dłuższego czasu daruje to sobie, ostatnio miałam na swoim ślubie w październiku 2016, nad zwyczajniej przeszkadzają mi długie paznokcie w pracy no i hybrydy też (wystarczy delikatny odrost lub mikro odprysk), dlatego nie robię ;) u nóg też nie maluję choć dłuuuugo dłuuuugo malowałam... włosy... kiedyś dużo i często farbowałam, teraz nie mam na to jakiejś nagonki, zeszłam do koloru zbliżonego do naturalnego, nie planuję w ciąży malować, ja nawet suszarki nie używam :D

ja ubranka prałam w DELIKATNE a potem prasowałam, jednak dość szybko zaczęłam prac w zwykłym trybie i przestałam prasować.
Ja kiedyś miałam hopla na punkcie paznokci, tym bardziej że koleżanka robi, ale od dłuższego czasu daruje to sobie, ostatnio miałam na swoim ślubie w październiku 2016, nad zwyczajniej przeszkadzają mi długie paznokcie w pracy no i hybrydy też (wystarczy delikatny odrost lub mikro odprysk), dlatego nie robię ;) u nóg też nie maluję choć dłuuuugo dłuuuugo malowałam... włosy... kiedyś dużo i często farbowałam, teraz nie mam na to jakiejś nagonki, zeszłam do koloru zbliżonego do naturalnego, nie planuję w ciąży malować, ja nawet suszarki nie używam :D
Ja w poprzedniej ciąży hybrydy może z dwa razy miałam, w tej raz - tylko jak jest jakaś szczególna okazja to siostra mi zrobi :) U mnie to się wogóle nie trzyma to cholerstwo, kilka dni i odchodzą. Siostra robi sobie i koleżankom i po trzy tygodnie trzymają [emoji14]

O rany delikatnie mnie kłuje w dole brzucha.
Tak kilka sekund i puszcza. Jednostajnie od godziny jakiejś.
Co to może być ? :/ martwię się

O rany delikatnie mnie kłuje w dole brzucha.
Tak kilka sekund i puszcza. Jednostajnie od godziny jakiejś.
Co to może być ? :/ martwię się

Może dziecko się kreci ? Albo jakieś narządy się rozciągają ... Spokojnie , tylko spokój może nas uratować . Ja mam pobolewania z prawej strony nie mam pojęcia co to jest ? Idę w czwartek do lekarza zapytam go .

Też macie takie uczucie jak się na łóżku przekladacie z jednego boku na drugi jakby '' coś " nie wiem jak to opisać przepływało albo zmieniało swoje miejsce ? Czy to dzidziuś czy jakiś płyn w środku brzuszka ? :eek::eek::eek:

reklama
Ciężko Was nadrobić po całym dniu :p. My spędziliśmy dziś cały dzień w aquaparku. Było super, kocham pływać. Moja 3,5 latka padła ze zmęczenia i ja ledwo już patrzę na oczy. Dziewczyny myślę że w każdej kwestii trzeba zachować zdrowy rozsądek. Ciąża to nie choroba a nasze dobre samopoczucie też jest bardzo ważne. Życzę Wam spokojnej nocy ;)

Do góry