Aga10_2018
Fanka BB :)
A mnie ciągnie do żelków. Wiem, że to niezdrowe cholerstwo ale jem :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy któraś może podać nazwę grupy na Facebooku z rzeczami dla mam i dzieci z Aliexpres, bo nie mogę tego znaleźć
Ja też uwielbiam! starszemu synkowi podkradam jak nie widzi[emoji5]A mnie ciągnie do żelków. Wiem, że to niezdrowe cholerstwo ale jem :/
Ja w poprzedniej ciąży hybrydy może z dwa razy miałam, w tej raz - tylko jak jest jakaś szczególna okazja to siostra mi zrobi U mnie to się wogóle nie trzyma to cholerstwo, kilka dni i odchodzą. Siostra robi sobie i koleżankom i po trzy tygodnie trzymają [emoji14]ja ubranka prałam w DELIKATNE a potem prasowałam, jednak dość szybko zaczęłam prac w zwykłym trybie i przestałam prasować.
Ja kiedyś miałam hopla na punkcie paznokci, tym bardziej że koleżanka robi, ale od dłuższego czasu daruje to sobie, ostatnio miałam na swoim ślubie w październiku 2016, nad zwyczajniej przeszkadzają mi długie paznokcie w pracy no i hybrydy też (wystarczy delikatny odrost lub mikro odprysk), dlatego nie robię u nóg też nie maluję choć dłuuuugo dłuuuugo malowałam... włosy... kiedyś dużo i często farbowałam, teraz nie mam na to jakiejś nagonki, zeszłam do koloru zbliżonego do naturalnego, nie planuję w ciąży malować, ja nawet suszarki nie używam
Jaki? Podrzucisz link?ja czekam na swój z ali, dostałam info że będzie za 5-12 dni!
Jaki? Podrzucisz link?
O rany delikatnie mnie kłuje w dole brzucha.
Tak kilka sekund i puszcza. Jednostajnie od godziny jakiejś.
Co to może być ? :/ martwię się