Katasia90
Zaciekawiona BB
Niestety nic z tego. @ dzis przyszła
Trzymam kciuki za lutowe testowanie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nic z tego. @ dzis przyszła
Najwazniejsze to pozytywne myslenie i sie nie stresowac! [emoji4] stres moze tylko niepotrzebnie nam zaszkodzic.. trzymam kciuki za Twoja fasolke.. [emoji4]Generalnie to mam dziwne przeczucia, że wcale nie będzie dobrze. Mam od paru dni jakieś dziwne bóle, nie są bardzo mocne ale jest tak inaczej.
Testy też bardzo słabo wychodziły, ta druga kreska na każdym z 7 testów była ledwo widoczna dopiero po 5 minutach gołym okiem było widać coś jasnego.
Poza tym jedynym objawem fasolki jest brak @ :/
Psychika kobiety .. niech to ktoś wymieni :O
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Będzie zobaczysz. Dużo odpoczywaj i nie dźwigaj nic.To trzymam kciuki żeby było jak najlepiej <3
Dla mnie za wcześnie na gina, za to bety się boje że nie będzie skoku
Trzymam kciuki za lutowe testowanie
Eh przykro mi... To w takim razie mocno trzymam kciuki za kolejne starania [emoji173]️[emoji173]️ ja jutro rano zrobię test ale nie nastawiam się, że będa dwie kreski... Brzuch mnie boli jak na okres już od godziny
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
To juz marcowe bedzie