reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Generalnie to mam dziwne przeczucia, że wcale nie będzie dobrze. Mam od paru dni jakieś dziwne bóle, nie są bardzo mocne ale jest tak inaczej.
Testy też bardzo słabo wychodziły, ta druga kreska na każdym z 7 testów była ledwo widoczna dopiero po 5 minutach gołym okiem było widać coś jasnego.
Poza tym jedynym objawem fasolki jest brak @ :/
Psychika kobiety .. niech to ktoś wymieni :O

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Generalnie to mam dziwne przeczucia, że wcale nie będzie dobrze. Mam od paru dni jakieś dziwne bóle, nie są bardzo mocne ale jest tak inaczej.
Testy też bardzo słabo wychodziły, ta druga kreska na każdym z 7 testów była ledwo widoczna dopiero po 5 minutach gołym okiem było widać coś jasnego.
Poza tym jedynym objawem fasolki jest brak @ :/
Psychika kobiety .. niech to ktoś wymieni :O

Ja mam cały czas bóle w podbrzuszu jakby na @. Jest to niby normalne. Podobno takie bóle mogą być cała ciążę. Mi testy też bardzo słabe wychodziły. Powiem szczerze że musiałam się mocno dopatrzeć tej drugiej krechy
Moja beta;
26.01- 71,14
29.01- 293,69
02.02- 1558.23

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale zazdrosne ładnego przyrostu :( :(
Ile dni przed spodziewaną @ pierwsza beta?

Ale zazdrosne ładnego przyrostu :( :(
Ile dni przed spodziewaną @ pierwsza beta?

Pierwsza betę zrobiłam dzień po spowiedziewanej miesiaczce. Nawet dzień po na tescie musiałam się dopatrzeć tej drugiej krechy.

Cześć mamuski - pozwolicie ze dołączę? :)

Ewelina mam na imię, jak na razie dwie kreski na teście, jutro zadzwonię umówić wizytę do gina. Z własnych obliczeń termin wypada mi na 15.10 :)

W wolnej chwili nadrobię zaległości wątku i postaram się was lepiej poznać :)

Niestety nic z tego. @ dzis przyszła
Eh przykro mi... To w takim razie mocno trzymam kciuki za kolejne starania [emoji173]️[emoji173]️ ja jutro rano zrobię test ale nie nastawiam się, że będa dwie kreski... Brzuch mnie boli jak na okres już od godziny

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cały czas myślę czy wszystko dobrze się tak rozwija. We wtorek idę do gina. Mam nadzieję że przyniosę wam dobre wieści....[emoji3]

To trzymam kciuki żeby było jak najlepiej <3
Dla mnie za wcześnie na gina, za to bety się boje że nie będzie skoku :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry