To jeszcze poproszę o dodanie do grupy ;PMam Cię
Mnie pobolewa podbrzusze. Zobaczymy co z tego będzie...Do testowania się nie doczekam Szkoda że jeszcze nie wymyślono metody by szybciej dało się sprawdzić czy się udało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze poproszę o dodanie do grupy ;PMam Cię
To jeszcze poproszę o dodanie do grupy ;P
Mnie pobolewa podbrzusze. Zobaczymy co z tego będzie...Do testowania się nie doczekam Szkoda że jeszcze nie wymyślono metody by szybciej dało się sprawdzić czy się udało.
Kiedy testujesz? [emoji4]To jeszcze poproszę o dodanie do grupy ;P
To trzymam kciuki [emoji7]Ja testowałam w piątek ale wyszła bardzo rozmazana, ledwo widoczna kreska.. nie wiem nawet czy tam była czy to juz zwidy Także czekam do czwartku i robię powtórkę. Dzis 34dc.
Za tydzień... Jeśli chodzi o ciążę to czuję ze małpiego rozumu dostajeKiedy testujesz? [emoji4]
Wiec testujemy razem [emoji4] moze do tego czasu nie oszalejemy [emoji28]Za tydzień... Jeśli chodzi o ciążę to czuję ze małpiego rozumu dostaje
Dzięki 28 dni równo!Gratulacje a mam pytanie, ile trwa u Ciebie cykl?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Trzymam za nas kciukiMi termib wypada na 14/10 [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam Hashimoto. Ujawniło sie po pierwszej ciąży!U mnie 29-31 może w poniedziałek wybiorę się na betę... Choruje na hashimoto, niby hormony unormowane, mam już dwoje dzieci a kolejny cykl klapa...
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom