reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

17dc, ale ewidentnie widać, że opóźniona ta pseudo owulacja i kompletnie nie zgrywa się z aplikacją (biorę wielki margines błędu, jedynie co to zaznaczam kiedy mam okres, temperatury nie mierzę i testów LH nie wykonuję 🤪). Dam znać co powie mój dr. Mam wrażenie, że powie „Już po ptokach”.
a, to nie tak źle :D a ta druga wizyta kiedy była?
U mnie dziś 19dc i kompletnie nie zapowiada się na owu, więc zazdroszczę :D

reklama
Cos tam było, tak średnio. Jakkolwiek to brzmi 🙈😅 (Ale krążą legendy, że czasem wystarczy jeden strzał!)
U mnie też coś tam było We wtorek i tylko bo mój już prawie śpi jak wracam 😢 (też mam nadzieję na złoty strzał 😂🤞) i ból jajnika we wtorek… mam strasznie mokro jak nigdy 😂 ale dziś patrzę i śluz biały i gęsty więc nie płodny. Mam jednak nadzieję, że owu była we wtorek

U mnie też coś tam było We wtorek i tylko bo mój już prawie śpi jak wracam 😢 (też mam nadzieję na złoty strzał 😂🤞) i ból jajnika we wtorek… mam strasznie mokro jak nigdy 😂 ale dziś patrzę i śluz biały i gęsty więc nie płodny. Mam jednak nadzieję, że owu była we wtorek
U mnie za to wyjątkowo ani śluzu ani bólu jajnika. No nie wiem kompletnie o co kaman 😁
W klinice, do której chodzę do ginekologa padl prad i działają dzięki agregatorowi. Moja wyobraźnia nie pozwala mi przestać myslec, ze sprzęt USG napewno kopnie mnie prądem 🤣
Może w końcu pobudzi te jajniki do działania 😁

Są różne zdania, mój lekarz akurat jest z tych co pozwalają. Po łyżeczkowaniu też nie widział przeciwwskazań, żeby się od razu starać.
no właśnie moja lekarka nic nie mówiła że nie będziemy mogli ,nawet jak dobrze pamiętam pytałam o to czy brać lamette i mówiła że tak . Pewności nie mam , napisałam do niej meila zobaczymy co mi napisze . No i co powie lekarz w szpitalu . Zastanawiam się też czy mogę w tym samym cyklu wykonać drożność ? Bo nie wiem czy umówić się do niej od razu ,czy już poczekać i w kolejnym cyklu ? 🤔

reklama
Do góry