Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jest wątek tylko dla zapisanychHej, u mnie też dwie kreski
11.10 beta 64, progesteron 72 ng
14.10 beta 344
Czy progesteron nie jest za wysoki?
Przyrost bety ponad 200%.
hej, gratulacje, ale to jest wątek dla dziewczyn starających się dopiero. Zapraszam Cięna wątek dla mamHej, u mnie też dwie kreski
11.10 beta 64, progesteron 72 ng
14.10 beta 344
Czy progesteron nie jest za wysoki?
Przyrost bety ponad 200%.
Ja to rozumiem. Kiedyś też myślałam, że jak się nie uda to trudno. Ale po tym czasie starań już sobie nie wyobrażam się poddać i nie zostać mamąnooo rozumiem o co chodzi. U mnie tych momentów brak niestety. Jeszcze rok temu myślałam, że jak nie będziemy mieć dziecka to i tak będziemy mieć super życie i będę się realizować na innych płaszczyznach. Teraz już w to nie wierzę po prostu. Ech smutno mi
chyba nie ma wpływu na progaDziewczyny
Czy zastrzyk ovi wpływa na wynik proga ?
Jutro wypada muu okres nie wiem czy badac bete bo wczoraj nic nie było już a dziś jest kreska?
Jaki wynik po ovi może świadczyć i ciąży?
dużo siły i przesyłam uściskiMożna mi wpisać @ dziewczyny...