Patka2207
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, ja siedzę pół dnia w domu sama. Później jakoś moje robią mi dzień. Najgorzej jest rano i właśnie wieczorami jak już śpiąJa mam to samo mimo, że pracuję. Umówiłam się do psychologa byłam na dwóch rozmowach i mam kolejną wizytę po drożności a w listopadzie psychiatrę… dużo mi też pomaga kawa z przyjaciółką. Musisz sobie znaleźć zajęcie i odciągnąć myśli
Help Vit płodność dla niego i Super Omega 3 EPA a ja czerwona koniczne , cynk organiczny , witaminę b complex i płyn lugolaCo bierze ?
Jakieś trzy dni może szybciejo a ile ci szła przesyłka ?
ciążowe, pinki zamówiłam.Które testy ?
Ciekawe czy ktoś stosował testy ciążowe clearblue. Może ktoś się podzieli opiniaciążowe, pinki zamówiłam.
Tak, wiem, że są różne opinie ale jak będę w ciazy to wątpliwości nie będzie czy to cień cienia
W sumie to o samo robienie testu mi chodzi i nadzieję
super ale pamiętaj, że pozytywny test owu wskazuję na pik hormonu lh, nie mówi o owulacja. Owulacja zazwyczaj następuje po 12-36h. Ale może być tak, że pęcherzyk rośnie, poziom lh rośnie ale pęcherzyk nie pęka i nie ma owulacji.Hejka! Jestem nowa na forum, po 7 latach bycia przez mojego syna jedynakiem poczułam, że pora na rodzeństwo
Wcześniej raz na jakiś czas testowałam się testami na owu ale nic z tego. 25.09 mieliśmy rocznicę ślubu i z testów wynika, że była owu więc proszę mnie wpisać na testowanie 10.10. Trzymam ️️️ za wszystkich.
ja kiedyś stosowałam, wyłapał mi ciążę w styczniu 2021, która okazała się potem „pustym jajem płodowym”.Ciekawe czy ktoś stosował testy ciążowe clearblue. Może ktoś się podzieli opinia