reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

@meryksawery

🩷🩷
Gif Z Okazji Rocznicy GIF by Zhot Shotz

reklama
Ja mam to samo mimo, że pracuję. Umówiłam się do psychologa byłam na dwóch rozmowach i mam kolejną wizytę po drożności a w listopadzie psychiatrę… dużo mi też pomaga kawa z przyjaciółką. Musisz sobie znaleźć zajęcie i odciągnąć myśli 💭
Wiesz, ja siedzę pół dnia w domu sama. Później jakoś moje robią mi dzień. Najgorzej jest rano i właśnie wieczorami jak już śpią

U mnie aktualizacja. Zaczęłam monitoring cyklu. Dzisiaj pierwsze usg (10dc) póki co nic nie widać oprócz policystycznych jajników. Kolejna wizyta w poniedziałek.

ciążowe, pinki zamówiłam.

Tak, wiem, że są różne opinie ale jak będę w ciazy to wątpliwości nie będzie czy to cień cienia 😂😂😂
W sumie to o samo robienie testu mi chodzi i nadzieję 🤍
Ciekawe czy ktoś stosował testy ciążowe clearblue. Może ktoś się podzieli opinia 😁

Hejka! Jestem nowa na forum, po 7 latach bycia przez mojego syna jedynakiem poczułam, że pora na rodzeństwo 😅

Wcześniej raz na jakiś czas testowałam się testami na owu ale nic z tego. 25.09 mieliśmy rocznicę ślubu i z testów wynika, że była owu więc proszę mnie wpisać na testowanie 10.10. Trzymam ✊✊✊️ za wszystkich. ❤️
super ale pamiętaj, że pozytywny test owu wskazuję na pik hormonu lh, nie mówi o owulacja. Owulacja zazwyczaj następuje po 12-36h. Ale może być tak, że pęcherzyk rośnie, poziom lh rośnie ale pęcherzyk nie pęka i nie ma owulacji.

reklama
Ciekawe czy ktoś stosował testy ciążowe clearblue. Może ktoś się podzieli opinia 😁
ja kiedyś stosowałam, wyłapał mi ciążę w styczniu 2021, która okazała się potem „pustym jajem płodowym”.
To są fajne testy ale mi było szkoda kasy teraz, to nas pierwszy taki próbny cykl, od listopada bede pod kontrolą lekarza….

Do góry