reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Dziewczyny od wczoraj ciągle mnie mdli a od 2 dni nie mogę spać. Na ewentualne objawy ciążowe to chyba jeszcze za wcześnie (okres zawsze dostaję jak w zegarku 1/2/3 każdego miesiąca).

Mnie proszę na ławeczkę wpisać, bo jestem na rozdrożu września i października. Dziś rano wyszedł mi cień cienia, później nic, pójdę jutro na betę. Mam już za sobą 1 biochemiczną więc muszę sprawdzać.

reklama
Cześć dziewczyny 🙋‍♀️ Jestem nowa na tym forum, bardzo miło jest mi Was poznać :)
Z mężem staramy się o dziecko od 3 lat, mam za sobą jedno poronienie (naturalnie) a od sierpnia tego roku rozpoczęliśmy starania za pomocą kliniki. Wyniki oboje mamy rewelacyjne a ciąży nie ma.
W piątek miałam wykonywaną pierwszą IUI, pęcherzyk miał 22mm. Czekam na testowanie 10 października, trzymajcie proszę kciuki 🙏

Do góry