reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ja zmieniłam koncepcje i dzwoniłam do przychodni w Londynie w sprawie lekarza typowo od niepłodności, chce zobaczyć co mi powie, może doradzi, plus w tamtejszej klinice drożność wychodzi taniej , z opisu i opinii widać, że powinien być ogarniętym gościem, bo odnosi swoją wiedzę i praktykę w leczeniu pod kątem wielu aspektów ( immuno, endokrynologia, genetyka). Chcę sprawdzić , w sumie to nie mam nic do stracenia. Tylko , że wizytę umówiłam dopiero na 12 listopada, w okolicach następnej owulacji, albo tuż po będę jeśli cykl będzie porównywalny.
Bardzo dobry plan z ta wizytą 💚

reklama
Może już coś wyjść, ale nie musi, bo nie wiadomo kiedy zagnieżdżenie, więc jeśli nie będzie 2giej kreski, to nie dramat, bo może pojawić się później.
Ja wlasnie trochę nie rozumiem tego założenia testowania „na zaś” . Ja się zawsze testowałam jak już okres trochę spóźniony był wiec żeby potwierdzić czy się spóźnia czy ciąża a przed nigdy tego nie robiłam. Widzę ze większość z Was tak testuje

Ja wlasnie trochę nie rozumiem tego założenia testowania „na zaś” . Ja się zawsze testowałam jak już okres trochę spóźniony był wiec żeby potwierdzić czy się spóźnia czy ciąża a przed nigdy tego nie robiłam. Widzę ze większość z Was tak testuje
niektóre dziewczyny muszą wiedzieć jak najwcześniej bo od pozytywnego testu muszą brać dodatkowe leki

Tak, większość z Nas jest dość niecierpliwa😃
Zdarzały się tu przypadki wyłapania ciąż 8/9 dpo.

reklama
Do góry