reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Jakoś zaskakująco szybko, ja od jutra rozpoczynam maraton sikania😁😆😄 .

Temperatura nic nie wskazuje jakaś taka niska powiedziałabym, czuje kłucie jajnika np przed snem wczoraj a dzisiaj jakoś tak jakby trochę miesiączkowo mnie zabolał brzuch, po wizycie u gina drzemkę sobie ucięłam. Byłam zobaczyć jaki wyniki z cytologii, ponoć idealne, to super, sugerowałam, czy może usg by mi nie zrobił, ale robił już w tym m-cu, więc moja uwaga spełzła na niczym. I tak mi szybko ten czas zleciał jak nigdy.

reklama
Jeszcze jest czas, pokaże się bejbik ❤️

Niestety wielu ginekologów po prostu nie wie... Są normy, patrzą na nie i nie widzą, żeby było coś źle. A podobno wynik TSH poniżej 2 jest istotny że względu na rozwój płodu.
Moja endokrynolog bardzo kazała mi tego pilnować i jeśli zajdę w ciążę, to również od razu skontrolować, bo na początku ciąży lubi wzrosnąć.
Ale wiadomo, co lekarz to opinia 😁
Pediatra też mi powiedział, że normy na wynikach dzieci nic nie mówią, bo są różne normy dla grup wiekowych. Kurcze chyba nie ma co robić i za dużo rozgrzebuje 😁🙈

reklama
Do góry