reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ja zmieniłam koncepcje i dzwoniłam do przychodni w Londynie w sprawie lekarza typowo od niepłodności, chce zobaczyć co mi powie, może doradzi, plus w tamtejszej klinice drożność wychodzi taniej , z opisu i opinii widać, że powinien być ogarniętym gościem, bo odnosi swoją wiedzę i praktykę w leczeniu pod kątem wielu aspektów ( immuno, endokrynologia, genetyka). Chcę sprawdzić , w sumie to nie mam nic do stracenia. Tylko , że wizytę umówiłam dopiero na 12 listopada, w okolicach następnej owulacji, albo tuż po będę jeśli cykl będzie porównywalny.
Bardzo dobry plan 💪 Mam nadzieję, że ten lekarz okaże się być dobrym wyborem.

reklama
Ja wlasnie trochę nie rozumiem tego założenia testowania „na zaś” . Ja się zawsze testowałam jak już okres trochę spóźniony był wiec żeby potwierdzić czy się spóźnia czy ciąża a przed nigdy tego nie robiłam. Widzę ze większość z Was tak testuje
Testowałam wcześnie tak jak Ty. Niestety w moim przypadku pasuje jak najwcześniej włączyć leki by ciążę donosić. Mam za sobą 2 biochemy i zrobię wszystko by uniknąć kolejnych, dlatego testuje wcześniej (chociaż moja druga faza nie jest za długa więcej nie testuje aż tak dużo 😉).

Ja zmieniłam koncepcje i dzwoniłam do przychodni w Londynie w sprawie lekarza typowo od niepłodności, chce zobaczyć co mi powie, może doradzi, plus w tamtejszej klinice drożność wychodzi taniej , z opisu i opinii widać, że powinien być ogarniętym gościem, bo odnosi swoją wiedzę i praktykę w leczeniu pod kątem wielu aspektów ( immuno, endokrynologia, genetyka). Chcę sprawdzić , w sumie to nie mam nic do stracenia. Tylko , że wizytę umówiłam dopiero na 12 listopada, w okolicach następnej owulacji, albo tuż po będę jeśli cykl będzie porównywalny.
Ja sprawdzałam na kiedy mogłabym mieć wizytę u ginekologa pod kątem ginekologi do takiego który jest w miarę blisko i chwalony to termin ma na koniec listopada.

Ja sprawdzałam na kiedy mogłabym mieć wizytę u ginekologa pod kątem ginekologi do takiego który jest w miarę blisko i chwalony to termin ma na koniec listopada.
Będąc na Twoim miejscu bym ją zarezerwowała. Koniec listopada będzie już niedługo i jeśli nie pójdziesz do niego na wizytę ginekologiczną, to na ciążową ;)

Będąc na Twoim miejscu bym ją zarezerwowała. Koniec listopada będzie już niedługo i jeśli nie pójdziesz do niego na wizytę ginekologiczną, to na ciążową ;)
Tylko wolny termin jest na kolejną wizytę konsultacja niepłodności, badanie ginekologiczne + USG i n ktg 🙈 będę jutro dzwonić, może przez telefon uda się to loeij ogarnąć 🙂

reklama
Do góry