Kosinka94
Moderator
U mnie się @ skończył, a ja mam 0 owulaków dziś robię zapasy online bo ciążowy też tylko 1 zostałaTak, niestety wiem ale muszą być jakieś wyjątki potwierdzające regułę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie się @ skończył, a ja mam 0 owulaków dziś robię zapasy online bo ciążowy też tylko 1 zostałaTak, niestety wiem ale muszą być jakieś wyjątki potwierdzające regułę
U mnie się @ skończył, a ja mam 0 owulaków dziś robię zapasy online bo ciążowy też tylko 1 została
Ja się z chama wbije z buta (jak zawsze) i powiem, ze nie po to jadłam przez ostatnie dni frytki, żebyście z @Avy nie wysikaly kresek.nie chciałam tak wrzucać nieproszona, bo wiem, że są takie chwile, że ciężko się patrzy na te cudze pozytywne testy...
coś zaspalas z tym zamówieniemU mnie się @ skończył, a ja mam 0 owulaków dziś robię zapasy online bo ciążowy też tylko 1 została
Bolilolek rośnieMam betę: 17,4 mlU/ml
Kochana masz rację, że czasem pozytywne testy innych smucą ale nigdy Twój! Ja to się popłakałam jak zobaczyłam co napisałaś. Tak bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!nie chciałam tak wrzucać nieproszona, bo wiem, że są takie chwile, że ciężko się patrzy na te cudze pozytywne testy...