reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
nie chciałam tak wrzucać nieproszona, bo wiem, że są takie chwile, że ciężko się patrzy na te cudze pozytywne testy...
Ja się z chama wbije z buta (jak zawsze) i powiem, ze nie po to jadłam przez ostatnie dni frytki, żebyście z @Avy nie wysikaly kresek.

Wiec jakby nie jestem zdziwiona 😅

(Znikam i trzymam kciuki)

nie chciałam tak wrzucać nieproszona, bo wiem, że są takie chwile, że ciężko się patrzy na te cudze pozytywne testy...
Kochana masz rację, że czasem pozytywne testy innych smucą ale nigdy Twój! Ja to się popłakałam jak zobaczyłam co napisałaś. Tak bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!

Dzień doberek, dziewczyny powiedzcie jak to jest. Wczoraj miałam PIK wieczorem, a dzisiaj rano temp taka podobna jak kilka dni temu 36,58°C. Nie czuje klucia ani nie mam śluzu przezroczystego, po nocy tylko na bieliźnie miałam mleczny, rzadki. Dzisiaj też były starania ale wiadomo, że żołnierzyki mogą być słabsze bo kochamy się codziennie od 3/4 dni. Obawiam się, że są nikłe szanse na powodzenie... jak powinna wyglądać temp w moim przypadku? Chyba potrzebuje pocieszenia ...🙈

reklama
Ja już wprawiam się w ciążowe mdłości, bo większą dawka metforminy konkretnie mną czołga. 😬 Wysikałam dziś pika, więc zgodnie z przewidywaniami owulka powinna być jutro. Jedni żołnierze czekają, nowa armia juz się szykuje, także ten... Proszę szybciej sikać dwie kreski i zakładać już ten listopadowy wątek, bo sikam 8.11.!!! 🤪

Do góry