reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Wiecie co, ja zapomniałam, że dzisiaj jest mój dzień testowania, już jestem po pierwszym moczu🤣 A dopiero teraz się zreflektowałam jaka dziś data😂
Nasikam jak nazbieram, no chyba , że okres mnie zaskoczy 😉
jaaaaaa, ale wstyyyyyyyyyyd 😁
A jeszcze niedawno sama nie dowierzałas i kogoś pytałaś jak można zapomnieć 😂

reklama
W końcu was nadrobiłam ❤️ cudownie widzieć u was 2 kreski🙂 u mnie entuzjazm z początku cyklu spadł 🥲 w pracy kiepsko w domu w kratkę psychicznie leżę . Muszę się troszkę ogarnąć. Może wspólny wyjazd który planujemy pomoże zaznać troszkę radości i luzu
Chwilowa zmiana otoczenia to dobry pomysł.
Naładujecie pozytywne akumulatory, zlelaksujecie się

Załączniki

• 7ebbc666-8308-4037-9c9c-248f8070349b.jpeg
    7ebbc666-8308-4037-9c9c-248f8070349b.jpeg
    18,1 KB · Wyświetleń: 121
nie chciałam tak wrzucać nieproszona, bo wiem, że są takie chwile, że ciężko się patrzy na te cudze pozytywne testy...
Ty to nazywasz "troche ściemniał" ? 😃
Jak dla mnie bardzo😍
Każda z Nas tutaj chce oglądać te krechy, także aktualizuj Nam jak najbardziej🙂
Każda kibicuje i chce żeby Wam się udało, i nam wszystkim tutaj, my tu czekamy na nie!
Beta na pewno będzie wzrostowa🤞

reklama
Do góry