Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetnie!!no właśnie chciałam zapytać czy pytasz dzika czy sra w lesie
Jutro idę już oficjalnie do kliniki na betę, w poniedziałek też
Wiedziałam, że sra ale chciałam to mieć na piśmie xdno właśnie chciałam zapytać czy pytasz dzika czy sra w lesie
Jutro idę już oficjalnie do kliniki na betę, w poniedziałek też
Ja uważam, że nie jest źle bo masz testy.Wiem
Ale sam fakt, że się przyznałam, to już jest jakaś okoliczność łagodząca
Pokornie spuszczam głowę i wstydzę się za siebie
No testy mam, gdybym nie miała to już by podchodziło pod skandal xdJa uważam, że nie jest źle bo masz testy.
Są takie, nawet się przyznały na forumNo testy mam, gdybym nie miała to już by podchodziło pod skandal xd
Staraczka bez testu w szufladzie, to brzmi jak oksymoron
Tak, niestety wiem ale muszą być jakieś wyjątki potwierdzające regułęSą takie, nawet się przyznały na forum
Oki, jesteś przepisana@anyżowe_love przepisz mnie proszę z testowaniem na 31.10 poszałam planując testowanie na jutro wczoraj robiłam test i jeszcze utrzymywał mi się zastrzyk, co prawda bardzo lekko zabarwiło test ale jednak